avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Activitate sever_daniela

Activitate sever_daniela

presedintele,administratorul,membrii si comisia de cenzori si-au dat demisia,alte alegeri nu s-au facut pentru ca locatarii nu au mai fost de acord,s-au incheiat contracte individuale de furnizare a apei cu RAJA constanta aceasta fiind singurul tert cu care asociatia a avut incheiat contract,iar blocul din asociatie are trei tronsoane iar locatarii si-au facut asociatii separat pe fiecare tronson,asociatia veche nemaijustificandu-si existenta,ce trebuie facut pentru dizolvarea ei? multumim frumos
multumesc frumos pentru raspuns, puteau si cei in domeniu sa-mi dea acest raspuns atat de simplu si de la indemana, multumesc inca o data si numai bine
stiu ca nu acesta este forumul corect dar nu stiu unde sa scriu acest mesaj, am gasit o firma care ofera locuri de munca in strainatate cu contract ferm si totul in baza legilor dar am dat de un obstacol mi se cere sa-mi fac un card international de asigurare de sanatate si nimeni nu ma lamureste cun se face acest card mai ales ca timpul deja se scurge foarte repede,firma la care am lucrat nu mai poate elibera un act din care sa reiasa ca sunt platitor de asigurai de sanatate deoarece contractul cu aceasta a incetat in vederea incheierii celuilalt contract, daca maputeti sfatui ce si cum trebuie sa procedez in acest sens intr-un timp record ar fi ideal, multumesc oricum
Răspuns la discuția Un sfat, dacã se poate
ma numesc violeta,am 72 ani si am o mare problema,cu 20 de ani in urma din prea multa dragoste am luat nepotii(2) in ingrijirea mea deoarece fiul mei si nora sunt dependenti de alcool iar viata copiilor era in mare pericol, sau mai bine zis asa am gandit eu,i-am crescut cum am putut dar m-am gasit in fata imposibilitatii financiare si din acest motiv am pierdut casa batraneasca si un apartament iar in acest moment ma aflu la mila prietenilor,am fost in audienta la primar dar mi-a spus ca nu ma poate ajuta ca legea nu-i da voie,cum pot eu obtine o locuinta ca sa pot sa-mi traiesc zilele cate mai am fara frica ca daca raman si fara prieteni voi dormi pe strada, stiu ca nu am facut bine ca am ramas fara casa dar acum nu mai pot da timpul inapoi,va rog spuneti-mi cum pot sa rezolv aceasta problema si ce lege are ceva bun si pentru mine,multumesc
multumesc frumos pentru lamuriri, la fel a spus si inspectorul de politie care se ocupa de ancheta dar cum s-au mai vazut cazuri in care actele nu au ajuns la final in forma in care erau la inceputul anchetei se explica lipsa de incredere a partilor implicate in ancheta si dorinta lor de a avea o copie a fiecarui act mai ales a celor pe care le-au si semnat, dar cum bine spune-ti suntem in Romania mileniului 3
pentru plangere penala partile implicate pot cere subinspectorului de politie care instrumenteaza si face ancheta copii dupa actele in baza carora se face ancheta?
daca da ce lege legifereaza acest lucru si daca trebuie facuta o cerere catre comandantul unitatii de politie unde se face ancheta pentru a obtine aceste copii
adica procese verbale ,declaratii, acte de la parchet daca acesta nu le-a trimis partilor implicate , etc.Multumesc
am 47 de ani si sunt foarte bolnav, acestea sunt diagnosticele bolilor mele:
Diagnostic principal DRG cod 1
- pancreatita cronica
Diagnostic secundar DRG
-diabet melitus tip2 cu control slab
-hipertensiune esentiala (primara)
-boala refluxului gastroesofagian cu esofagita
- ulcer peptic cronic fara hemoragie sau esofagita
-degenerescenta grasoasa a ficatului,neclasificata altundeva
-pseudochistul pancreasului
Diagnostic formulare libera
-pancreatita cronica
-recurenta pseudochist de pancreas operat
-diabet zaharat
-pancreatopriv dezechilibrat
-colecistectomie,esofagita de reflux clasa A
-hernie hiatala axiala prin rostogolire
-cicatrice de ulcer prepiloric
-hipertensiune arteriala esentiala stadiul I
-steatohepatita
cu toate acestea nu ma pot pensiona pe caz de boala,spuneti-mi ce trebuie sa fac ca sa reusesc ca nimeni nu a luat cazul meu in considerare,multumesc

anul trecut am vandut pamantul la o asociatie agricola,am facut un precontract,am primit si banii urmand ca presedintele acestei asociatii sa se ocupe de cadastru si intabulare conform intelegerii,a promis ca in cel mult 6 luni totul va fi gata si vom putea incheia contractul de vinzare cumparare pentru a incepe demersurile necesare pentru renta viagera eu fiind pensionar,mai e putin si se face un an de atunci,l-am sunat la telefon cerand-ui explicatii iar acesta mi-a spus ca nu a avut timp si ca o sa se ocupe dar nu stie cand,ce e de facut in acest caz?multumesc
este corect sau legal ca pentru apa folosita la udatul plantelor din gradina(din jurul casei) mai mica sau mai mare dupa suprafata fiecaruia sa se calculeze 90% canal?
Răspuns la discuția este legal ?
adriantot a scris:

Noul administrator nu poate fi tras la raspundere pentru neregulile din contabilitatea asociatiei facute de fostul administrator. Dar noul administrator are obligatia , si nu numai el ci oricine lucreaza in asociatie, ca in momentul cand descopera nereguli in contabilitate sa anunte imediat cenzorul, presedintele pentru a se lua masuri de corectare, de recuperare a prejudiciului, etc.
Pe de alta patre ati introdus in intrebarea dv faptul ca s-a intocmit un PV in "momentul alegerii acestuia" , adica alegerea administratorului. Pai administratorul nu este o persoana aleasa . Presedintele, comitetul, comisia de cenzori se aleg. Administratorul se angajeaza de catre cei alesi : presedinte , comitet.
multumesc pentru raspuns si scuze pentru exprimare,am gresit dar nu cu intentie,asa este aveti dreptate administratorul este angajat