Se va schimba patronul iar numele societății nu știu dacă va rămâne același,eu fiind singura disponibilizate pentru că lucrăm la un punct de lucru deși contractul încheiat era pe sediul central.
Buna ziua, sunt în preaviz până la data de 28.06.2018. În perioada 10-15.06.2018 va veni noul proprietar pt. preluarea societății, eu unde mai efectuez perioada de preaviz?
Am întrebat de zilele de concediu neefectuate decât parțial pe anii 2014,2015,2016,și 2018 și mi s-a răspuns sa-mi pară bine dacă mai are bani să plătească salariul pe luna mai iar in contabilitate figurez cu tot concediul luat. Menționez faptul că din 2014-prezent nu am semnat niciun stat de plată și nici cerere de concediu nu am depus decât în 2017 când am efectuat tot concediul. Cum pot dovedi că mai am zile neefectuate si vor fi plătite la lichidare? Mulțumesc.
Multumesc, am inteles modul de calcul dar nu stiu dupa care suma sa o calculez ,am o vechime in munca de 22 de ani,iar toate cotizatiile s-au platit dupa dupa suma de 2445ron(cu vecime,ore suplimentare) in ultimele 12 luni,se calculeaza la aceasta suma?? sau la brut de 1670ron pe CIM??
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti dupa care suma se calculeaza indemnizatia de somaj??
Pe CIM am un salar de 1670 iar contributia de 0,5% s-a platit la suma de 2445.
multumesc.
nu am primit nici un avertisment scris,la noi se face din tintar armasar.
Totul este urmarea unui complot al colegelor deoarece sunt mai apreciata de pacienti decit ele si le deranjeaza.
La desfacerea CIM diciplinar mai exista preaviz??
BUNA SEARA,
Lucrez intrun lant farmaceutic,iar azi am fost asteptata la servici de sefi cu demisia scrisa pe masa cu data de azi si intimadata sa-l semnez. mentionez ca mi s-a facut un referat in luna mai ca nu am eliberat un bon fiscal desi am motivat de ce nu l-am eliberat ,referat ce a fost semnat doar demine fara semnatura sefilor pe el.
Azi pt ca nu am semnat demisa mi-au facut alt referat pt ca am luat o reteta cu mine din greseala iar pacientul a asteptat o ora pt medicamente,plus ca retetele eliberate deja erau intr-un sertar(la fel fac toate colegele) si nu in biroul sefei .
mentionez ca din nou doar semnatura mea este pe referat nu si a sefilor care l-au intocmit.
sunt sigura ca voi fi concediata ,dar in ce conditii???
ma pot obliga sa-mi dau demisia??
multumesc.
Buna seara,
dupa reintoarcerea din CCC pina la 2 ani am fost reincadrata cu acelasi salar brut pe care l-am avut acum 2 ani,dar la primul salar am constatat ca nu mi s-a mai acordat sporul de vechime 20% primind mai putini bani decit acum 2 ani,mentionez ca societatea are o noua conducere.Am intrebat de ce si mi s-a raspuns ca nu sunt obligati sa mi-l acorde.
Am sau nu dreptul la sporul de vechime???
Va multumesc.
Dar daca ma intorc vineri in 08 apr.iar noul admin. nu-mi accepta cererea de incetare a suspendarii cim??,iar din 11apr.incep renovarea eu cum voi fi pontata???