avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate gabitzaalex

Activitate gabitzaalex

Buna ziua,
As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu niste raspunsuri, in masura in care se poate.
Eu si fratele meu nu ne intelegem asupra unui pret ca si despagubire pentru cota mostenita de la tatal nostru.Apartamentul in care am locuit pana la data casatoriei mele era pe numele parintilor nostri. La decesul tatalui s-a facut succesiunea. Dupa aceasta mama mea a vandut fratelui partea ei, astfel el are 13/16 iar eu 3/16 din apartament.In apartament acum locuieste fratele meu cu mama si cu bunicul nostru. Ce pot face sa imi revendic dreptul meu. Daca il dau in judecata ce trebuie sa platesc si ce pot recupera de la el dupa judecata? - taxa de timbru cum se calculeaza si cine o plateste si onorariul avocatului meu ?Astept raspuns.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția plata taxe timbru
si daca platesc prin banca tre sa imi dea cei de la primarie contul?
am si eu o intrebare. am un bilet la ordin de investit la sibiu. Firma mea e din prahova. unde platesc taxele de timbru pentru investire? in ce cont ? multumesc
multumesc mult.
Buna ziua,
Pentru un cetatean strain rezident in romania cu studii medii, exista cumva o limita minima a salariului? se poate acorda salariul minim pe economie? multumesc.
Răspuns la discuția firma suspendata
trebuiesc inregistrate. se mai depune si 101- impozitul pe venit pana pe 25.04.2010.
Răspuns la discuția og 5/2001
o parte
Răspuns la discuția og 5/2001
nu s-a incheiat antecontract ci direct contract de vanzare cumparare
Discuție og 5/2001
Buna ziua,
am si eu o intrebare. am un contract de vanzare cumparare pentru un teren, intre 2 soc comerc. cumparatorul mai are de achitat o suma pe care nu vrea sau nu o poate achita. pot merge pe calea og5/2001? daca da unde trebuie introdusa actiunea? la tribunal sau la judecatorie? suma este de aprox 32.000 lei. multumesc anticipat
Răspuns la discuția Reactivare contract in Revisal
am avut si eu o situatie similara. eu am inchis din greseala cim-ul in revisal dar nu am transmis la ITM. Am fost sfatuita de cei de la timnet sa fac reactivare cu reintegrare - pe baza hotararii judecatoresti si la explicatii sa scriu ca a fost inchis in mod eronat.