avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate MARIUS DRAGU

Activitate MARIUS DRAGU

Buna Seara.

Sunt sigur că aveți mai multe lucruri de lămurit.
La prima vedere vă pot da următoarele sfaturi;
1. Transmiteți în scris - avocatului- că nu mai vreți să vă reprezinte interesele, apoi informați instanța că acest avocat nu vă mai reprezintă interesele și nu mai poate să pună concluzii la instanță în numele soțului dvs.
2. Trebuie să vă angajați alt avocat care să vă reprezinte interesele și să stabiliți un onorariu de reprezentare.
3. Semnați un contract de asistență juridică- este un tipizat pe care Baroul - il pune la dispozitie tuturor avocatiilor.Apropo - soția poate angaja un avocat pentru soț. Nu trebuie neapărat soțul.
4.Așa cum a menționat și colegul meu procedura simplificata în camera preliminara - nu poate fi discutat, ci la primul termen de judecată.

Deocamdata este de ajuns, putem avansa mai multe discuții dar..... astept să văd ce mai doriți. Av.Dragu Marius
Răspuns la discuția Prostituate in bloc
Buna seara ,stimati colegi.Am citit toate opiniile si pot sa spun de pe acum ca-i voi sustine parerea domnului avocat Lascoschi.Analiza si complexitatea lucrari ,nu apartine Parchetului DIICOT,suna aproape la fel ,dar daca va ganditi mai bine veti observa ca avem dreptate.Oricum oricine poate depune plangere la politie,sau la parchet( DIICOT),iar apoi se va declina in functie de competenta si complexitatea lucrarii.Recomandarea mea- Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3.
In cazul in care avem de a face cu un grup infractional complex de proxeneti,care mai au retinute si alte infractiuni in cadrul grupului,poate vorbim de ceva mai de domeniul DIICOT,pana atunci lasam si pe alti sa se mai ocupe,Doar numai DIICOT si DNA rezolva lucruri in tara asta.Avem o gramada de profesionisti care isi fac treaba.Doar trebuie mai multa perseverenta si angajarea unui avocat pentru mai multe diligente, verificarea demersurilor facute, a plangerilor,a cererilor s.a.m.d.
Răspuns la discuția Document care atesta religia?
Va deplasati la Mitropolie,Biserica si veti primi toate raspunsurile.
Răspuns la discuția Cauza respinsa
Este foarte putin probabil,fara posibitatea analizari dosarului dvs.sa putem face concluzii corecte( documente depuse,expertize )

Prezumtiv,daca se face dovada ca acest drum apartine altcuiva cat si Importanta acestui drum pentru comunitate ,cred ca se poate castiga si trebuie despagubit intr-un fel propietarul de catre autoritatile locale sau propietari pentru a rezolva aceasta situatie neplacuta si corectate greselile facute de catre ei.Judecatorul trebuie sa gaseasca o solutie de a va permite sa intrati pe propietatea dvs.Totusi nu pot sa va dau solutii pana nu vad documentele existente in dosar.

Succes
Răspuns la discuția Inselata de un avocat
Buna ziua,

In asemenea situatii poate exista si o culpa din partea dvs, deoarece in aceasta cauza daca aveati anumite suspiciuni trebuia sa exista o perseverenta in relatia dvs cu avocatul angajat ( aici ma refer la diligentele pe care le-a facut) Cu atat mai mult pot sa va spun ca de multe ori decizi apartine judecatorului. Consider fara sa fiu partnitor , ca atunci un client chiar daca angajeaza un avocat, trebuie sa participe si sa se intereseze poate chiar mai mult de dosarul personal.
Nu pot sa nu va dau dreptate asupra celor relatate de dvs, dar aceste cerinte trebuie sa fie dovedite prin inscrisuri.
Acum, ce puteti face?
Puteti depune la Baroul din care face parte o plangere care trebuie sustinuta cu acte doveditoare serioase din care sa reiasa culpa acestuia.Asteptati raspunsul comisiei de disciplina si apoi puteti folosi raspunsul primit de la comisie pentru a deschide o actiune de pretentii impotriva acestuia.
Situatia nu este destul de clara si cred ca mai pot fi alte cai de atac pe care trebuie sa le exercitati in instanta,daca sunteti in termenul legal si se incadreaza procedural.
Succes
Buna seara,

Legislatia din fiecare tara permite cu acordul partilor sa aveti posibilitatea sa luati acest imprumut. Doar trebuie sa va prezentati la un avocat,notar sa stabileasca conditiile si modalitatea de redactarea contractului.
Răspuns la discuția contract
Bună ziua.
Cred că lucrurile devin mai simple acum.
Este bine că vă preocupă şi trebuie imediat să luaţi atitudine faţă de acest zis partener.
Menţineti realatia cu beneficiarul şi prezentaţi situaţia de fapt printr-un acord.
Succes


Răspuns la discuția litigiu comercial cu enel
Buna ziua ,

Reactia dvs este normala . Totusi trebuie analizat contratul cu Enel si sansele de reusita.Consultati jurisprudenta la Tribunal si veti gasi raspunsul adecvat
Răspuns la discuția litigiu comercial cu enel
Buna ziua,
Care a fost motivul facturari acestor debite ?
Cred ca aveti suficiente motive sa-i da-ti in judecata,dar trebuie sa doveti culpa acestora.
Sa tineti cont daca dvs. aveti un contract semnat cu acest furnizor aveati si niste obligati.
Va urez succes la convocare.
As dori sa stiu totusi motivul pentru care dupa atatia ani nu a emis nici o factura acest furnizor de servicii ?? iar dvs a-ti consumat si nu a-ti platit serviciile acestui furnizor??? ce motive aveti??
Răspuns la discuția contract
Buna ziua.

Inainte de toate va rog sa cititi conditiile pe care trebuie respectate de dvs.la licitatia publica in care a-ti participat.
Apoi va rog sa revenit cu detalii.
Asa cum a-ti mentionat acesta si-a exprimat clar intentia si trebuie informat beneficiarul prin acord scris si sa incercati sa continuati relatia contractuala, daca se mai poate.Cititi f. bine contractul.
In cazul in care nu mai puteti continua mai departe puteti cere daune pentru pierderile asumate.
Sper ca aveti un contract de asociere cu acest partener-verificati si cititi clauzele.
Consider ca trebuie citite documentele pe care le detineti mai atent.
Succes