avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate luminitaegri

Activitate luminitaegri

Ma refeream la faptul ca, la calculul co neafectat raportat la media venitului pe ultimele 3 luni , deoarece venitul.meu se diminuează datorita timpului de lucru de 2 ore

Cornel Vasile a scris:

Durata timpului de munca nu afecteaza concediul de odihna.

buna ziua!
In situatia in care am avut CIM cu 8 ore /zi din anul 2015 pana in iunie 2022 , apoi din iulie s-a diminuat perioada timpului de lucru la 2 ore pe zi pentru o perioada de 2 luni respectiv pana in august inclusiv , iar incetarea CIM v-a fi cu data de 1 septembrie 2022 , cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat de 31 zile din care 25 zile aferent anului 2021 ?
Ce se întâmplă cu persoana care a rămas văduvă, este chiriaș intr-un apartament al statului, plătește chirie la primărie. Îi reînnoiește contractul de chirie având în vedere ca este singura ?
DAR CODUL MUNCII SPUNE LA ART 146 FAPTUL CA, COMPENSAREA IN BAI PT CO NEEFECTUAT SE EFECT DOAR IN CAZUL INCETARII CIM,iar in cazul detasarii inceteaza doar detasarea prin decizie.Va rog baza legala pentru plata CO neefectuat pentru angajat cu detasare,
Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta societate, iar angajatul a fost detasat conform art 45 Codul Muncii
Răspuns la discuția Presedinte asociatie proprietari
Multumesc pentru raspuns. .Interesant ca se poate plimba ba cu demisie, ba cu realegere de acelasi comitet, fara insa sa faca ceva.
Va rog sa-mi raspundeti daca, un presedinte de asociatie de proprietari care a demisionat, poate fi reales de comitet imediat ca nou presedinte a asociatiei ?

In cazul in care a fost intocmit de catre organul de politie un proces verbal in care s-a stabilit culpa comuna conform legii cu plata contraventiilor prin amenda respectiv avertisment catre ambele parti.Una din parti contesta la tribunal decizia politiei respectiv procesele verbale citand cealalta parte la tribunal ca parte intimata.Ce implica acest lucru pt a doua parte?
In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?
exista o sucursala a unei firme mama, aceasta sucursala are o licenta de windows pe calculator
sucursala se transforma in punct de lucru (alt cod fiscal, alta entitate)
poate folosi punctul de lucru licenta de windows (este transmisibila ?) ?