Are pile in primarie...un anumit consilier care visa sa iasa primar si ca atare raspunsul primariei a fost ca trebuie data in judecata. Intrebarea este cine plateste cheltuielile de judecata si cat dureaza un astfel de proces.
Buna ziua. Situatia este grava. Presedinta de bloc ne-a lasat fara lumina pe scara si gaze. Intre timp situatia s-a remediat. Locatarii au facut sedinta extraordinara si au ales alt comitet si respectiv alt presedinte dar ea nu vrea sa primeasca procesul verbal si ca atare nu vrea sa predea actele. Blocul nu are bugetul aprobat dar isi ia in continuare salariu. Listele de intretinere nu sunt semnate plus mullte altele. Ce se poate face. Nu putem s-o luam la bataie si am inteles ca politia nu se baga in sitiatia de la bloc.Deci...cum o dam jos? Va rog sa-mi dati un raspuns ca nu se mai poate cu asta.
Am o problema cu agenta sefa de la politie. Am depus o plangere la politie pe tema camerelor video de la bloc puse fara acordul mai multor proprietari, fara adunare generala etc. Cand am fost rechemata la sectie pentru completarea procesului verbal doamna care " investigheaza" cazul mi-a spus ca in penal ( cazul meu se refera la art.226 din codul penal ) condominiu sau scarile si holurile sunt considerate spatiu public si ca atare daca ies sa duc cosul in chiloti sunt in spatiul public si ma poate filma camera video ca este spatiu public si presedintele blocului are tot dreptul sa filmeze oricand cu sau fara acordul meu. Am mai citit si eu cateva legi dar nu am gasit unde scrie ca in civil condominiu este spatiu privat si in penal este spatiu public.Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns legal. Multumesc
Buna ziua,
In anul 1999 primaria a dat un titlu de proprietate pentru 3 mostenitori. Suprafata terenului este de 2.89 ha.In titlu se specifica ca fiecare detine 1/3 din acest teren fara a fi mentionata exact partea fiecaruia. Cei 3 mostenitori au murit si acum se pune problema ca unul din mostenitorul mostenitorilor nu poate face succesiunea deoarece acest teren nu este impartit .
Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in acest caz.
Va multumesc si astept cu interes raspunsurile dumneavostra.
Obiectul dosarului este :litigii munca si materia este drepturi banesti. Noi dorim sa schimbam drepturile banesti cu contestarea deciziei de concediere ? Se poate?
Va rog sa ma ajutati !!! In ianuarie 2012 am dat in judecata (eu impreuna cu inca 13 colegi ) administratia unde lucram deoarece in urma unei oug. am fost dati afara dar nu ne-am primit salariile compensatorii. Termenul procesului este pe 28.06.2013. Problema este ca intre timp aceste salarii ne-au fost date pana la urma dar deoarece am fost dati afara abuziv. Ma scuzati ca nu stiu prea bine termenii avocatesti , noi dorim mai nou reangajarea deoarece nu am fost dati afara corect. Au ramas pilele...ati inteles. Mai pot schimba materia procesului?
La mine este scris in decizie despre acest drept care este in urma unui ccm valabil la nivel de unitate. Pe gura sa nu crezi nimic. Mentionez ca am lucrat la stat. Oricum sal. comp. nu mai exista in noul cod al muncii si ai dreptul la ele doar daca aveai ccm valabil la nivel de unitate in momentul incheierii cim.Vezi ca poti sa-i dai in judecata in termen de 6 luni. Esti cam la limita.
Buna ziua. In data de 26 ian. a.c. am dat in judecata institutia unde am lucrat pentru neplata salariilor compensatorii. La judecatoria mare ne-au dat termen ( suntem 14 persoane, e actiune comuna ) pe data de 28 Iunie 2013. Cum putem muta procesul mai devreme ,avand in vedere ca pana in 2013 poate nu mai avem pe cine executa ?