avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters94259

Activitate ContSters94259

Răspuns la discuția Solutionare
Mai imi da cineva un raspuns??Va rog...
Discuție Solutionare
Cand instanta pronunta sentinta unui dosar,ambele parti implicate sunt instiintate prin posta,cu privire la hatarare?

daca una dintre parti nu a primit hotararea instantei,poate face o cerere in acest sens?
Doar o parte a fost prezenta la proces...
Răspuns la discuția Acte necesare insolventa
adrian stoica a scris:

Va sfatuiesc sa va gasiti un lichidator pe care sa il treceti dvs in cererea de deschidere a procedurii de insolventa, in acest fel colaborarea v-a fi mai fructuoasa.
Lichidatorul agreat de dvs va poate redacta si cererea de deschidere a procedurii !
In caz contrar judecatorul sindic v-a numii un lichidator aleatoriu dintre ofertele depuse la dosar sau din tabelul lichidatorilor

da,exact la asta m-am gandit si eu...asa voi face!Multumesc foarte mult!
Multumesc!
cazacioc a scris:

Hotararea de la Cluj este valabila pe intreg teritoriul tarii.Daca s-a respins cererea pe OUG 119/2007, acel creditor avea posibilitatea sa va cheme in judecata in procedura comuna pentru recuperarea debitului si nu putea formula o noua cerere pe OUG 119/2007. Cred ca abuzeaza.
Daca ati pierdut termenul si instanta s-a pronuntat, aveti posibilitatea sa formulati cerere in anulare a ordonantei unde veti prezenta in aparare situatia de la Cluj.

Sa stiti ca sfatul dat de Adiv este corect si ati face bine sa angajati un avocat

Si cum sa fac rost de comunicarea scrisa ,in care apare motivul respingerii,de la judecatoria de la Cluj???

Cine poate sa-mi explice mentiunea de pe citatie??
adiv a scris:

Buna seara.Sfatul meu este sa angajati un avocat.Dupa cele expuse de dvs veti avea castig de cauza si veti recupera cheltuielile de judecata inclusiv onorariul avocatului

Buna seara si dvs...dar nu mi-ati raspuns la intrebari...:(
Buna seara

Societatea a fost chemata in judecata-fond somatie de plata-la judecatoria din orasul Cluj(de unde este firma creditoare)s-a dat sentinta ca fiind neintemeiata somatia de plata,irevocabila.Doar acolo e irevocabila,in orasul Cluj??

Astazi am primit o noua chemare in judecata,de la aceeasi firma,insa in orasul meu,iar citatia a ajuns mai tarziu decat termenul de judecata fixat...deci nu am avut cum sa ma apar...nici macar sa trimit intampinarea...

Pe citatie este mentionat cu litere bolduite; > Potrivit art.7,al 4 din OUG nr.119/2007,pana cel tarziu in ziua fixata pt.infatisare,debitorul este obligat sa depuna intampinare,sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii,in afara celor de ordine publica.In cazul nedepunerii intampinarii,instanta poate considera aceasta ca o recunoastere a pretentiilor creditorului>

Eu nu cunosc motivul respingerii primei chemari in judecata,deoarece nu am primit nici o instiintare srisa,am vazut doar pe seitul judecatoriei...

Ce sa inteleg prin mentiunea de pe citatie??
Ce mai pot face daca nu am primit la timp cererea??Oricum am ratat termenul de judecata...
Nu cred ca cei de la telefonia mobila,dezvaluie continutul convorbirii,decat in cazul unei cereri de expertiza,sau mai stiu eu ce...
Dvs.ati depus de bunavoie banii,deci cum vad eu situatia e o teapa...
Si cum demonstrati dvs.ca nu v-a dat banii in mana??
Cred ca ramaneti cu paguba,de 400 de ron,si cu invatatura sa va ganditi de 2 ori inainte de a imprumuta bani...
Eu doresc sa cer insolventa pentru propria societate comerciala,intelegeti??De aceea am intrebat de exact actele necesar-ati zis de balanta,care balanta,pe ce luna,extrase de cont,care?pe ce luna??de cand??
Scuzati-mi insistenta...si sa stiti ca am citit cu atentie,dar raspunsul a fost unul general,de aceea am insitat inca odata cu actele.,

Va multumesc!
Si daca nu se pune pe cheltuiala suma ramasa,in cat timp se prescrie datoria ramasa???Nu s-au mai platit sumele catre banca de 1 an,si de atunci nu am primit nici o notificare cum ca mai am atata de plata.Stiu doar ca dosarul e la executor de o gramada de vreme(din spusele bancii)si pauza..............Eu nu stiu situatia exacta...asa mult dureaza o executare???