In urma cu 40 de ani o casa si 10 ari din totalul de 17 ari au fost vanduti cu chitanta de mana.In 2002 s-a eliberat titlul de proprietate pentru casa si cei 10 ari.Restul de 7 ari au fost folositi fara intrerupere pana astazi de noul proprietar..In urma cu doi ani am cumparat casa si suprafata din noul act de proprietate si am platit fara act si cei 7 ari care au continuat sa fie inscrisi in registrul agricol pe numele a 3 mostenitori,altii decat de la cine am cumparat
Buna ziua,
1. In urma cu 40 de ani, cui a fost vanduta casa? Dvs. sau unui tert de la care dvs. ati cumparat acum doi ani?
2. Titlul de proprietate pe numele cui a fost eliberat? Proprietarului de acum 40 de ani sau tertului de la care ati cumparat dvs.?
3. Cei 7 ari au fost folositi numai de dvs. si autorii dvs. inca de acum 40 de ani?
4. Cine a platit impozitele pentru cei 7 ari?
5. Gradina comuna se refera la suprafata dvs. de 10 ari + cei 7 ari?
Din mesajul dvs. eu inteleg ca ati cumparat initial pe chitanta de mana, ca acum doi ani ati facut actele in forma autentica pentru suprafata din titlu si ca ati dori sa aveti acte si pentru cealalta suprafata.
Este posibil sa obtineti un drept de proprietate prin uzucapiune asupra celor 7 ari daca au fost folositi doar de dvs. si de autorii dvs.