avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate geta_tabacu

Activitate geta_tabacu

Răspuns la discuția vinzare drepturi succesorale
multumesc mult!
Răspuns la discuția vinzare drepturi succesorale
problema e ca nepoata nu vrea sa paraseasca locuinta.
sora mea impreuna cu sotul ei au infiat cu drepturi depline 2 fetite gemene in 1974.
in 1980 au cumparat un apartament in rate iar in 1995 sotul ei a decedat. pina in anul 2000 ratele au fost achitate de sotie, deci contributie personala. succesiunea la Notariat nu s-a putut realiza pentru ca fetele nu s-au prezentat. mentionez ca una din fete locuieste in apartament cu ea.
niciuna nu vrea sa ii fie ajutor la batrinete.
acum se judeca la judecatorie pt succesiune si iesire din indiviziune
sora ar vrea sa imi vinda mie drepturile ei din acest apartament si sa despagubeasca fetele.
intrebare.
daca la iesirea din indiviziune fica sa care locuieste in apartament nu accepta sa fie despagubita cu bani , eu as fi obligata sa o suport in indivizeune in continuare?
va multumesc mult
Discuție fond funciar
buna ziua, am un dosar in care s-a dispus o expertiza topografica. Expertul face multe greseli printre altele ,introduce in cauza un TDP falsificat. Vreau sa fac plingere penal impotriva lui. IMI PUTETI SPUNE , unde o depun ? Expertii judiciari au un regim aparte?
Este corect la Parchetul de pe linga Curtea de Apel?
Va multumesc.
va multumesc.

am un dosar in care sunt chemata in judecata,Pot cere eu repunerea pe rol?
dupa cit timp mi se poate aproba?
Discuție fond funciar
am cumparat terenul cu acte notariale , cu cadastru si inscris in cartea funciara.
in dosar sun pirita la fel si fostii proprietari
actele lor de proprietate sunt perfect valabile, numai ca vecinii sunt rai si au ocupat abuziv 17m din latimea terenului meu dovedesc greu pt ca nici expertii nu sunt corecti. asta e alta poveste. in cererea reconventionala am cerut sa imi elibereze terenul pt ca il detin cu acte legale si corespunde repartitiei date de primarie
c red ca mi-ar conveni sa merg pe reconventionala mea si totusi ar fi bine ca cererea reclamantilor mei sa se perimeze.NU AM INTELES DESPRE CE TAXA E VB .vecinii mei sunt reclamanti desi ei sunt vinovati. culea e ca s-au deplasat cu terenul spre nord adica spre terenul meu pt ca si vecini lor de la sud au ocupat mai multa latime decit le-a fost repartizat. este o deplasare in lant pe care pina si expertul nu vrea sa o explice in expertiza. foloseste niste acte false adica titlu de proprietate , fals pe cre pot sa il dovedesv usor, dar asta e alta poveste
in concluzie am mari necazuri. reclamantii mei in loc sa se adreseze cu actiune impotriva celor care le-ocupa terenul vor anularea actelor mele si a TDP al celui care mi-a vindut.VA MULTUMESC MULT PT INTELEGERESI AJUTOR
nu am nici-o dovada sa fi luat legatura cu partea adversa..
nu a folosit toate actele din dosar ..
nu respecta vecinatatile din titlul meu de proprietate,nici nu le mentioneaza...nu inteleg de ce...este de neconceput o asa expertiza
nu raspunde la toate obiectivele si nu foloseste toate dovezile mele din dosar...
va multumesc ptr raspuns si ptr timpul acordat
Răspuns la discuția in cazul simulatiei
adica ce este cu persoanele interpuse...
...in cazul simulatiei prin interpunere de persoane a contractului de vinzare cumparare a unei garsoniere ,contrainscrisul poate fi conventie verbala?
cum se poate face dovada acestui contrainscris?...va multumesc
DOSARUL ESTE PE ROL...URMEAZA SA FAC OBIECTIUNI LA EXPERTIZA.UNDE VOI DEPUNE SI PROBELE CU CARE DEMONSTREZ FALSUL...
IN fapt este vorba de masuratori privind amplasamentul unor suprafete de teren ,in titlurile de propriette depuse de expert alaturi de raportul de expertiza din vecinatatile notate pe copia xerox a titlului de proprietate rezulta ca cele 2 suprafete se suprapun ,in schimb,,,expertul le aseaza una linga alta,deplasind in felul acesta si restu de parcele...am descoperit ca unu din titlurile de proprietate ,este de fapt in alta tarla....i-am adus la cunostinta asa ceva dar domnia lui nu vrea sa tina cont...vrea sa fie in favoarea celorlalti...atunci ...cui sa ma adresez...