avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate florea daniela rodica

Activitate florea daniela rodica

Detin un Certificat de actionar vechi pe numele bunicii mele decedate. Mostenirea fost dezbatuta, dar in mostenire n-a fost trecut acest certificat.Ce pot face pentru a putea beneficia de el?
Buna seara! Am si eu omica nelamurire Bonurile val de masa cum este legal sa se dea? PATRONUL este cel care decide care angajat sa primeasca si care nu ?
Răspuns la discuția somaj
Intrebarea era daca pot beneficia de somaj dupa ccc in situatia in care firma a dat faliment si carnetul de munca mi-a fost inchis cu art. 65+60(2 ) la data de 01.8.2008, in acea perioada eram in ccc.
Dvs mi-ati raspuns ca pot beneficia de somaj , dar cei de la AJOFM mi-au respins dosarul.
Discuție somaj
Buna ziua! Am mai pus aceasta intrebare dl Valeriu Tudor mi-a raspuns ca am dreptul la somaj in schimb cei de la AJOFM mi-au respins dosarul spunand ca nu am dreptul la somaj ,situatia este urmatoarea: am fost in ccc in perioada 14 IAN 2008- 14 IAN 2010 intre timp firma a fost declarata falimentara si mi sa inchis carnetul de munca pe 1.08.2008. Vreau sa stiu exact in baza carei legi sau art de lege am dreptul la indemnizatia de somaj ca sa stiu ce sa spun la AJOFM
se poate prelungi ccc daca copilul nu are handicap:(
Discuție credit ipotecar
avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va scadea drastic in anul care tocmai a inceput eu urmand sa intru in soma
Discuție somajul
sunt in c c c pana pe 14 ian 2010 firma la care am lucrat intre timp a dat falimnt pot beneficia de somaj si cum se calculeaza va multumesc:)