avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate alexionut

Activitate alexionut

Răspuns la discuția Alcool la volan
Daca v-a iesit 0.78 in sange la prima proba,nu e infractiune.Eu am avut 0.84 in aer,apoi 1.3 in sange...Nu stiu care e procedura,dar nu cred ca sunteti obligat sa mai faceti recalculare.Interesati-va de acest aspect.Cred ca permisul va fi suspendat inca 3 luni.
Răspuns la discuția Accident rutier, alcoolemie
Amenda administrativa-nici o sansa!...Eu am stat 2 ani pe bara,fara accident.Am primit 6 luni.
Răspuns la discuția credit auto
Casa era pe numele mamei dinaintea casatoriei.Ce se poate intampla?
Răspuns la discuția credit auto
Bun.Ce n-am inteles este daca executarea silita presupune si locuinta,fiind pe numele mamei,dar nefiind trecuta pe nici un act semnat cu banca. Multumesc!
Discuție credit auto
Sal! In urma cu doi ani parintii au luat un logan prin credit BRD pe o perioada de 10 ani.Acum se despart si voiam sa stiu unde se poate ajunge in cazul in care nu mai platim ratele?Pt lichidarea contului e nevoie de 27000 lei.Care este procedura bancii de recuperare a banilor?Impreuna ratele se puteau plati,dar separat...
Veti primi minim 3 luni cu suspendare.Eu asta am primit,pt 0.84 in aer.
Discuție Reabilitare
Salut! Am primit o pedeapsa de 3 luni cu suspendare plus 300 lei taxe judiciare,motivul fiind conducere sub infl alcoolului.Intrebarea este daca pot cere o reabilitare,sa-mi fie sters cazierul mai devreme?Taxa de 300 lei ,ce se intampla daca nu o platesc? Multumesc
Nu va puteti lua permisul pe timpul procesului.Am incercat si eu cu certificat de grefa si nu se poate,tot pentru alcoolemie.
Răspuns la discuția accident
Dace esti citat ,va trebui sa te prezinti in fata instantei insotit de avocat.Daca nu ai,se va stabili un nou termen.Ti se va lua de catre judecator o declaratie,pe care nu o vei mai putea schimba.Apoi vor fi audiati si martorii la incident.In functie de cum iti organizezi apararea,se vor da mai multe termene de judecata.Vor fi minim 2 termene.Bafta
Din cate stiu si eu,cumnatul dvs trebuia oprit in trafic de catre politistul rutier.Cum nu s-a intamplat asta,acum il poate lua drept martor pe vecin sau pe oricine,cum k ar fi baut dupa ce a intrat cu masina in sant,sau k nu el ar fi condus.Depinde si ce a declarat la politie,dar nu cred k procurorul il va trimite in judecata. Dak va fi trimis,va trebui sa demonstreze cu martori cele de mai sus.