Buna ziua, un SRL termina un leasing auto, iar patronul vrea sa inmatriculeze masina direct pe persoana fizica, ma puteti ajuta, va rog, cu modalitatea legala, in contabilitate, trebuie facuta o factura fiscala de la societate catre persoana fizica cu o anume suma, etc? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Din cate stiu perioada de 1,5 ani de inchisoare cu suspendare se aduna cu cei 3 ani de termen de incercare...asta inseamna ca se reabiliteaza in perioada 2016-2017, va rog sa ma contrazice-ti daca nu am dreptate.
Era vorba de o infractiune de braconaj din ce am inteles si am vazut hotararea pe care scria CIVIL, cred ca am vazut bine, nu stiu ce sa zic... nu va contrazic s-ar putea sa aveti dreptate...am sunat si asa este, este penal.
Va scriu acest mesaj cu rugamintea daca ma puteti ajuta intr-o privinta si anume:
pentru o condamnare la 1,5 ani inchisoare cu suspendare si 3 ani termen de incercare pentru o fapta comisa in 2011 si hotararea ramasa definitiva in 2012, vreau sa stiu cand se stinge aceasta perioada si daca beneficiaza de vreun articol din noul CPP pentru a mai scadea din pedeapsa. Sper ca m-am facut inteles desi am avut o exprimare nu tocmai in termeni juridici. Va multumesc anticipat tuturor si astept cu nerabdare raspunsurile dvs. Mentionez ca s-a judecat si condamnat in civil ci nu penal.
Am si eu o nelamurire referitoare tot la aceasta problema plus ca al meu permis expira in 2018, iar acesta din urma este de tipul vechi adica fara acele insemne ale UE si vreau sa stiu daca pot conduce autovehicule in spatiul UE cu acest permis pana la data expirarii conform noului cod rutier. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Doresc a pune o intrebare cat de cat in ton cu cea mai sus enuntata pentru a nu mai deschide alt topic si anume: pot calatori la vara in vacanta la mare in Bulgaria cu o nepotica in varsta de 6 ani? Mentionez ca parintii sunt de acord si ce acte am nevoie pentru acesta vacanta? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am inteles ca cei ce se ocupa cu inscrierea autoturismelor in 2013 nu mai primesc actele necesare inscrierii decat daca se da in scris o notificare cum ca renunt la dreptul meu de a actiona statul in judecata sau pe cei competenti. Vreau sa stiu daca este normal sau legal sa se ceara acest lucru??? Am de gand sa aduc o masina din Germania si sa o inscriu fara plata taxelor, mentionez ca am cunostinta de procedura juridica valabila pana la finele anului 2012 si sunt curios sa aflu daca mai este valabila si in anul 2013 respectiv in cazul "timbrului de mediu". Astept cu nerabdare raspunsurile dvs de preferinta a celora care s-au lovit de aceasta problema arzatoare nu numai pentru mine cred.
Poate spune cineva daca se mai poate inscrie un autoturism fara taxa auto platita, asa cum se proceda pana la finele anului 2012 prin actionarea statului in judecata? Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat util in urmatoarea problema: o persoana care avea restanta la un credit a primit de la un executor judecatoresc o dispozitie de poprire, conform art 409 cod de procedura civila; firma angajatoare a dispus poprirea unei treimi din salariu conform articolului de mai sus, iar executorul a poprit intreaga suma din salariu, respectiv contul bancar al persoanei a fost blocat si suma totala a restantei respective a fost varsata in contul executorului. Mentionez ca persoana lucreaza in strainatate si salariul il incaseaza pe card, are sotia fara niciun venit si copil minor in intretinere. Am vreo posibilitate juridica de atac in acest caz avand in vedere nerespectarea codului de procedura civila intrucat familia in cauza nu mai are niciun venit.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile sincere si la obiect si in special moderatorului pentru intelegere, bineinteles cu scuzele de rigoare pentru incalcarea regulamentului de pe forum. O zi placuta!!!=D>
Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale
Noi și partenerii noștri 761 stocăm și/sau accesăm informații pe dispozitivul dvs., precum identificatorii cookie unici pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona alegerile dvs. făcând clic mai jos sau în orice moment, pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vă vor afecta navigarea.Mai multe detalii
Noi si partenerii nostri (retelele de socializare si agentiile de publicitate partenere, precum si furnizorii nostri de servicii de date analitice) prelucram date pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. Prin click pe “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie, care implica inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informatiilor de catre Vendor-ii cu care colaboram. Prin click pe “VREAU SA MODIFIC SETARILE INDIVIDUAL” puteti schimba preferintele in mod individual, mai putin cele legate de cookie strict necesare pentru functionarea website-ului.
Atât noi, cât și partenerii noștri prelucrăm datele pentru a oferi:
Utilizarea profilurilor pentru selectarea conținutului personalizat. Măsurarea performanței reclamelor. Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor. Utilizarea profilurilor pentru selectarea publicității personalizate. Crearea profilurilor de conținut personalizat. Măsurarea performanței conținutului. Crearea profilurilor pentru publicitate personalizată. Utilizarea de date limitate pentru a selecta publicitatea. Înțelegerea publicului prin statistici sau combinații de date din surse diferite. Utilizarea datelor limitate pentru a selecta conținutul. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.