avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate brook3013

Activitate brook3013

Daca o firma a fost platitoare de impozit pe venit microintreprinderi pe primele 3 trimestre ale anului 2014 si la data de 31.12.2014 depaseste cifra de afaceri aferenta impozitului pe venit, de cand poate deveni platitoare de impozit pe profit? incepand cu trimestrul 4 al anului 2014 sau din trimestrul 1/2015?
Multumesc
Buna ziua,
As dori o parere in legatura cu o problema. Urmeaza in cateva zile ca impreuna cu alte 4 familii sa facem apartamentarea, pentru apartamentele achizitionate intr-un bloc din Timisoara. Proprietarul blocului insista sa incheiem actele necesare la un notar din Arad desi in Timisoara sunt destul si ne purtam pe drum degeaba pana la Arad. Intrebarea mea este: exista anumite motive dubioase pentru care proprietarul ar fi propus un notar din alt oras? Sa fim atenti la ceva anume? Pot aparea probleme? As aprecia un sfat cat mai rapid intrucat luni mergem sa facem apartamentarea. ( mentionez ca am mai avut probleme cu proprietarul si de aceea mi s-a parut dubioasa propunerea unui notar din alt oras)
Va multumesc anticipat.
Buna,
Se poate sa ma ajutati cu ceva: nu stiu unde sa mai caut dupa o monografie contabila pentru jocuri de noroc. Daca se poate sa imi lasati vreun link, multumesc
Buna ziua,
As avea si eu doua nelamuriri:
Care sunt taxele care se platesc pentru jocurile de noroc? Cum se platesc: lunar sau trimestrial?

Multumesc
Buna ziua,

Vreau sa stiu daca s-a abrogat taxa de 10% de timbru social asupra jocurilor de noroc? Cu ce data s-a abrogat?

Multumesc
Buna ziua.
Cunosc un caz in care o doamna este batuta de catre sotul ei aproape tot timpul. I se vad vanataile pe langa ochi cand vine sa faca curatenie in bloc. Doamna are putin peste 70 de ani iar sotul este pe la 80. Doamna in cauza nu isi reclama sotul pentru ca spune ca nu are unde merge.

Vreau sa o ajut, daca stiu ca e batutesi am vazut-o cum arata, ce as putea sa fac? Nu se poate sa reclam anonim undeva? Pe cine sa sesizez, sa faca macar o mustrare, o amenintare sotului?