avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate gigi38

Activitate gigi38

sunt in procest de partaj juduciara in data de 04.04.2018 am cerut anularea totala sau partial a TP doamna judecator a spus ca nu poate sa anuleze TP atunci am zis ca voi renunta la dosar totusi a dat termen si azi 30.05.2018 imi zice ai cerut tu anularea TP sau partiala ca eu o puteam face ce mai pot facein acest caz totusi pot depune cerere de anulare partiala a TP VA MULTUMESC
Răspuns la discuția titlul de proprietate
da sunt in procest nu am avocat sunt o persoana cu dizabilitate incerc sa rezolv cum pot fara cheltueli mari
am certificat de mostenitor dupa bunicul meu mostenesc locul de casa 1/3 cu frati mei ajungind in instanta tilul de proprietate este pe numele bunici dar in acet titlu se afla si pamintul bunicului dar aici este problema bunica a murit 1993 si titlul este eliberat 1994 unchii mei sau barbati matusilor au depus cererea in numele bunici acum nu vor sa imi dea partea ce imi revine din locul de casa cum pot dovedi ca in acel titlu se afla si pamintul bunicului au trait in concubinaj ma poarta in instanta de un an de zile unde pot gasi si aduce instanta actul care dovedeste ca pe acel titlu este si pamintul bunicului
am certificat dupa bunicul meu care mostenesc eu cu frati locul de casa si casa 1/3 4 frati ai lui tata au aceptat sucesiunea unul strain de cauza din 1986 am facut succesiunea dupa bunica si in certificatul dupa bunica scrie destul de clar casa a fost mostenita conform certificatului 446/1986 unul
din frate de al meu strain pe certificatul bunici mergind in instanta certificatul lui bunicu nu se ea inconsiderare judecatoare nu pomeneste de acest certifica desi se afla la dosar spune ca si frati lui tata au dreptul la locul de casa . si inca un aspect casa maicami a fost baga pe titlul de proprietate costruita in 1971 eu cu un frate am facut casa eu pe 600 mp si celalalt pe 600 mp nu muncim din terenul de la cimp 202500 il muncesc frati lui tata detin cota 1/12 si eu cu fratele 2/12 oare certificatul lui bunicul nu valoreaza nimic este vorba de scoaterea din indiviziune a terenului
oare cit o sa dureze dosarul este inregistrat 10.04.2017 si inca nu am primit citatie dureaza unu an sa ne citeze
eu si frati mei avem certificat de mostenitor pe locul de casa de la bunicul nostru frati lui taicamio vrea si ei cite 200 mp din locul de casa se poate sa intre peste noi in curte sintem in partaj judiciar dar si noi detinem teren la cimp din 1994 conform certificatului de mostenitor si il muncesc ei nu ne-au lasat sa intram pe acest teren ce putem face detinem 2/12 si ei 1/12
am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin cauza care furase coceni de porumb si ea spus ca eu nu il las in pace ca eu il urmaresc dar agentu a zis lasa ba ca il fac eu din scris aici putea sa intrbe agentul unde te urmaresteseara dupaora 20 cind pleci la furat ceia ce nu sa intimplat cu au mers la el unde a spus ca a taiat coceni au mers prin lanul de porumb au gasit 4 fire de porumb dar el in caruta avea peste 50 de fire mau obligat sa inchid telefonul au mers si la mine la teren si au fotohrafiat cit porumb aveam taiat mau obligat sa semnez procestul verbal in alb cind am sosit acasa fratele meu cind a auzit ca am semnat rpocestul verbal in alb a sunat pe 112 si a anuntat acesti spunidui sa mearga sa faca sesizare la politie am depus sesizare pentru obligarea sa semnez rpocestul verbal in alb si cind dupa un timp primesc amenda de 1000 lei pentru ca am refuzat sa semnez eu anunti furtul si eu amendat agentul sustine ca are pe cineva in conducerea politiei dambovita eu nu stiam ca sint amendat dar cel care lam prins la furat sti il sunase agentul sa ii spuna ca ma facut el pe minemortorul este din alta comuna nu lam vazut in viata mea ce pot face sa il arat domnului politist cum se face treaba sau serviciul el este cu hoti va multumesc