avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate georges44

Activitate georges44


Am primit notificare, prcum ca se doreste de cel care se considera proprietar, ca sa ne luam casa si sa eliberam terenul pe care este el intabulat. Se pare ca a reusit sa se intabuleze in urma cu 25 de ani pe cand mai traia bunica fara a se cere vreun martor, vecin sau orice alta dovada precum ca ar detine terenul in proprietate.
Care aparator, doar dupa ce sunt facute analizele pot apela la un aparator sa grabeasca trimiterea analizelor de catre IML pentru ca ei nu trimit pana nu unt platite, si MAI posibil sa nu se grabeasca cu plata.

ynocentta a scris:

Aparatul Drager Drug Test, utilizat de catre politie, da erori ,dovada hotarile judecatoresti care dispun anulare PV si sanctiuni in baza rezultatelor de expertiza medicala ale unitatilor IML
Pentru a grabi procedura, de obtinere rezulate probe IML ,aparatorul dv trebuie sa solicite procurorului emiterea unei ordonante in regim de urgenta pentru autorizarea platii analizelor de sange pe care in mod normal ar trebui sa le plateasca politia.


Mi-a fost retinut permisul in luna august datorita aparatului drog test la care am iesit pozitiv la cocaina. Mi-au fost prelevate probe de sange si nici pana astazi nu a venit rezultatul. Mentionez ca mi-am pierut jobul eu fiind sofer. Pot actiona in intanta cu sanse de despagubire dupa ce voi primi rezultatul "negativ la substante"?
Am fost oprit de politie, mi sa facut testul de alcool si a iesit zero, apoi testul de substante psihoactive unde mi-a iesit consum de cocaina, Am fost dus de mi sau prelevat probe de sange si urina si mi-a fost retinut permisul. Mentionez ca nu am consumat niciodata substante psihoactive. Am inteles ca pentru rezultat se asteapta chiar si un an de zile sau chiar mai mult din lipsa de personal la Institutul de medicina legala din capitala.
Cei de facut in cazul acesta eu fiind sofer am pierdut si locul de munca.
urmasii veteranilor de razboi, ce drepturi legale au?
Multumesc pentru raspuns.
Casa in care m-am născut nu mai locuiește nimeni. Suntem mai multi moștenitori dar nu am făcut succesiunea. Am aflat ca cineva s-a intabulat pe terenul nostru pe care se afla și casa. In cartea funciara figurează un strămoș mai îndepărtat , noi ca si acte avem foi de zestre ale părinților ramase la rândul lor de la părintii lor. Momentan nu ne-a deranjat nimeni. Noi plătim taxele si impozitele aferente proprietății respective.
Trebuie sa avem motive de îngrijorare cu privire la pierderea proprietății? Multumesc anticipat pentru orice fel de informatie pertinenta.
Mi-a decedat sotul. Nu avem copii. Mama lui traieste plus un frate al sotului. Noi detinem un apartament inpreuna. Sotul are drept de mostenire dupa tatal lui la averea parintilor.
Intrebare: daca nu deschid succesiunea dupa sot in primul an de zile si nici mostenitorii lui nu cer acest lucru, dupa 1 an, acestia mai pot avea pretentii la succesiune? Eu neavand nici o pretentie la averea care i s-ar cuveni dupa tatal lui. Eu vreau sa raman cu apartamentul pe care l-am dobandit impreuna cu sotul.
Răspuns la discuția pastrarea proprietatii
intelegere verbala a existat dar nu o mai recunoaste
Doresc si eu un sfat pe care sa-l pot urma. Sunt in litigiu cu Doripescu patronul firmei cu acelasi nume care a concesionat majoritatea lacurilor din judetul Brasov. Mama mea a primit de la stat 5000mp pamant, in apropierea unui lac concesionat de acesta. In jurul lacului Doripescu a cumparat de la fostii proprietari tot pamantul pe mai nimica, si acelasi lucru a dorit sa faca si cu pamantul mamei mele si il foloseste inclusiv pe acesta pentru pasunat tot el. Mama mi-a zis sa ma ocup eu de acest pamant. Zis si facut. Cum pamantul nu are valoare am hotarat sa nu-l vand. Toate bune pana aici.
Mama mai are pamant si in alta zona, pamant mostenit de la bunica din partea lui taicameu, acesta fiind decedat. Tata a avut inca doi frati toti decedati, pamantul fiind impartit intre ei (5Ha). Un frate la vandut la un unchi. Celalalt frate care a locuit la Hunedoara a vandut pamantul sorei mele facand actele la un notar, dar in actul facut la Hunedoara nu a fost trecut pretul platit de ea, si inca o greseala, a tergiversat intocmirea actelor. Pentru ca Doripescu este foarte doritor sa obtina pamantul de langa lac, cu ajutorul cunostintelor de la primarie s-a interesat de pamantul parintilor si a reusit nu stiu cum sa se intabuleze pe pamantul surorii mele. Aceasta neavand bani sa se judece cu ei a renuntat la pamant. In toamna anului trecut sa inteles verbal cu mama sa foloseasca ea pamantul surorii mele si el sa il foloseasca pe cel de langa lac pt. pasunat. Acum face presiuni asupra mea si a mamei mele ca sa-i cedam pamantul de langa lac ca daca nu, el scoate cartofii semanati de mama pe pamantul lui si ca dovada a si scos 15 saci de cartofi. Ce ma sfatuiti sa fac?