avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate hannia

Activitate hannia

Buna ziua.As dori sa stiu daca in timpul unui proces de punere sub interdictie a batranului cu care am facut CVC cu clauza de intretinere el mai poate sa ne actioneze in instanta pentru rezilierea contractului.In momentul de fata nu exista niciun act medical care sa dovedeasca o anumita boala mintala a acestuia, insa dovezi ar fi suficiente si tocmai de aceea ne-am gandit sa deschidem un astfel de proces.Multumesc
Răspuns la discuția INTREBARE!!!!
Va multumesc frumos.
Discuție INTREBARE!!!!
Ne aflam in proces de rezolutiune cu batranul de 83 de ani cu care am facut un CVC cu clauza de intretinere in urma cu patru ani.Primul proces s-a terminat,batranul a pierdut, instanta hotarand ca acesta refuza deliberat ajutorul nostru.In urma procesului ne-am impacat o perioada existand ca dovada o declaratie data unui comisar de politie de la judet unde se specifica acest lucru, si mai mult decat atat, dansul scrie ca a fost chiar influentat.Minunea insa nu a durat mult ....(fiind renumit ca reclamagiu si procesoman) si in perioada legala de dupa sentinta acesta a facut recurs.In momentul de fata avem o problema.Cum putem obtine o copie dupa aceasta declaratie aflata la politia judeteana?Este nevoie de interventia avocatului nostru?Si inca ceva....
Daca noi cunostem persoana care are anumite interese si doreste sa puna mana pe casa acesta facandu-i si o imputernicire avocatiala avocatului ce il sustine pe batran la recurs putem face ceva in sensul acesta?Va multumim
Buna ziua!Revin cu o noua intrebare.Am gasit intamplator o copie dupa o imputernicire avocatiala si o chitanta cu onorariul avocatului(reprezentand suma de 300 lei)In imputernicire, un anume X (fost vecin al mamei mele),imputerniceste un avocat sa exercite activitatea de :"sustinere recurs reziliere" si sa il reprezinte pe batranul cu care noi suntem in proces.Intrebarea se pune daca noi putem aduce la cunostinta instantei ca exista interese si ca batranul este influentat de aceasta persoana.Aceasta persoana nu a venit niciodata la domiciliul batranului.Apare doar la procese unde sta in sala. Va multumesc.
Răspuns la discuția Scrisori catre judecator
Va multumesc!
Buna ziua. Suntem in proces cu un batran(84 ani) avand ca actiune rezilierea unui CVC cu clauza de intretinere.Desi a pierdut pana acum un proces iar acum se afla in recurs la al doilea, acesta nu se resemneaza usor.Pe langa scrisorile pe care le trimite politiei,am gasit nu de putine ori ciorne sau scrisori rupte adresate judecatorului, in care batranul incearca sa impresioneze si sa aduca lamuriri vis-a-vis de actiunea formulata.Acesta mai mentioneaza in una din scrisori ca daca nu ar fi fost linistit i-ar fi scris din boxa acuzatilor sau din penitenciar urmare probabil a savarsirii infractiunii de crima importiva noastra.Intrebarea este:
Ne ajuta cumva in recurs sau la urmatorul proces aceste inscrisuri?
Ce se intampla cand un tribunal primeste astfel de scrisoare?Exista si un raspuns?Va multumesc
Răspuns la discuția Pe cand urmatorul proces?
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Pe cand urmatorul proces?
Revin cu o explicatie.Sentinta a putut fi atacata cu RECURS.El se judeca acum pe 10. Intrebarea mea era alta.Cat trebuie sa treaca intre doua actiuni de acest fel.Exista o perioada minima obligatorie?Auzisem de sase luni.
Buna ziua!O intrebare.Avem luna aceasta dezbaterea unui recurs la care batranul cu care am facut CVC cu clauza de intretinere a apelat.Banuim ca deznodamantul va fi acelasi ca la fond si vom castiga.Cand sa ne asteptam la un nou proces?Legal este posibil imediat sau trebuie sa treaca o anumita perioada?Multumesc
Răspuns la discuția Recurs sau apel?
Va multumesc!