Buna ziua,
Nu am validat cardul in autobuz iar controlul a incercat sa mi ceara amenda pe loc insa fara legitimare din partea lor
Nu am avut ci la mine
Pv nu au facut si nu mi -au dat nimic la mana
Au zis ca-mi vine amenda acasa
E normal asa? Fara legitimare si nimic la mana?
Buna ziua,
Imi puteti spune daca mai pot face ceva cu privire la anularea unui contract, fara sa platesc penalizare
A fost incheiat in 26 oct si nu a trecut 1 luna
Evident cei de la vodafone spun ca nu se poate
Multumesc
Buna ziua,as vrea sa stiu daca nu mai lucrez de 3 luni deci neavand nici un venit,contractul de munca a fost inchis prin demisie,trebuie sa platesc CASS sau alte taxe?exista un termen? sau amenda?
mutumesc
Buna ziua,
am avut procesul de divort acum 1 an la judecatoria de sector in calitate de parat si nu m-am prezentat,apoi am facut apel si dosarul a ajuns la tribunalul Bucuresti.La apel nu m-am prezentat,asadar s-a anulat ca netimbrat cu drept de recurs 15 zile de la comunicare.Cumunicarea nu am primit-o deoarece s-a trimis la adresa fostului sot si s-a respins pe motivul lipsei mele de la domiciliuAcum dosarul este la judecatoria de sector.Mi-au eliberat de la registratura legalizarile la decizia civia emisa de tribunal ( 2 ex ) si sentinta civila de catre judecatorie ( 3 ex ).Am vrut sa-mi schimb numele si la politie mi-au cerut aceasta hotarare definitiva si irevocabila.Intrebarea mea este :pot sa trimit prin posta o cerere scrisa de mana s-au tehnoredactata prin care cer ca nu voi face recurs si sa-mi elibereze aceasta hotarare sau sa ma duc personal la judecatoria de sector,unde anume ?
va multumesc anticipat
dorina