avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate inteligentcareer

Activitate inteligentcareer

va multumesc pentru raspuns.
Dar sincer nu am inteles acel articol de lege si inca nu sunt clar.
Va rog sa imi spuneti concret daca trebuie sa platesc taxa de timbru .
Va multumesc inca o data.

cu stima,
In anul 2012 am castigat in instanta neplata la inmatriculare a taxei de poluare prin hotarare judecatoreasca definitiva.
Doresc sa imi spuneti daca aceasta hotarare este valabila si dupa data de 15 martie 2013 cand intra in vigoare taxa de timbru ( pentru inmatriculare) sau trebuie sa achit aceasta taxa de timbru ?
Va multumesc anticipat.
am si eu urmatoarea problema societate suspendata vrea sa schimbe sediul social.Din cate stiu trebuie mai intai sa se reactiveze,sa schimbe sediul si apoi sa se suspende din nou,corect?
Va multumesc!

Buna ziua! As dori sa aflu daca pot sa suspend activitatea unui SRL care are datorii la Administratia Financiara, ptr 3 ani de zile. Cat sunt taxele catre registrul comertului.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Plata la intretinere
multumesc pt raspuns.
Buna ziua, as dori sa primesc un raspuns daca se poate la urmatoarea problema. Avem sediul social si punctul de lucru al firmei intr-o garsoniera unde desfasuram activitatea 2 persoane zilnic. Presedintele asociatiei de proprietari ne-a impus sa platim la intretinere pentru 5 persoane motivand ca la sediul firmei vin clienti.. Firma este de consultanta, nu avem clientii care sa vina zilnic la noi . Imi puteti spune daca este legal acest lucru si daca nu este ce argumente asa putea invoca? Am citit si Legea 230 si normele de aplicare dar poate imi scapa ceva. Multumesc

va multumesc
Am primit si eu astazi un fax de la o societate de recuperari debite. Va rog ma poate lamuri cineva ce se intampla de fapt - exista conform legii obligativitate sau nu? In plus e absurd ca o persoana juridica sa plateasca o taxa RADIO obligatoriu. Nu detin un astfel de aparat radio , nu am un contract cu vreo companie dar primesc acea ciudata instiintare de plata .
Va multumesc!

Răspuns la discuția act aditional modificare salar
Va multumesc pentru raspuns
Nici modificarea functiei nu se face in Registrul general de evidenta a salariatilor ?
Va multumesc!!!!
Răspuns la discuția act aditional modificare salar
Va multumesc pentru raspuns.
Modificarea trebuie facuta si in Registrul general de evidenta a salariatilor ?
Si daca da ,aveti un model de cerere de modificare?
Va multumesc anticipat.