avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate florica72

Activitate florica72

Discuție succesiune
Buna ziua!

As dori sa stiu, daca ma poate cineva ajuta, care sunt demersurile pentru dezbaterea unei succesiuni. Matusa mea si sotul ei au decedat, nu aveau copii, iar fratii ramasi in urma, nu se-nteleg sa mearga toti odata la notariat pentru a dezbate succesiunea. V-as ruga sa-mi raspundeti care e calea legala, pentru a putea solutiona aceasta problema?

Va multumesc anticipat!
Sarbatori fericite tuturor!
Buna seara!!!

AS DORI SA IMI RASPUNDETI DACA E POSIBIL, CU PRIVIRE LA UN TEREN INTRAVILAN DE 15000MP PE CARE BUNICII L-AU AVUT IN POSESIE INAINTE DE COOPERATIVIZAREA AGRICULTURII. ACEST TEREN SE AFLA ACUM PE DOMENIUL PUBLIC AL PRIMARIEI. DUPA REVOLUTIE LI S-A DAT INAPOIAT SUPRAFATA DE TEREN RESPECTIVA, DAR IN ALTA LOCATIE, IN EXTRAVILAN. AS DORI SA STIU DACA SE POATE OBTINE TERENUL ACEL TEREN PE LOCATIA DIN INTRAVILAN, PRIN RAPORTARE LA PLANURILE CADASTRALE ALE ORASULUI SI SA SE RESTABILEASCA LIMITELE TERENULUI RESPECTIV PE VECHIUL AMPLASAMENT. CARE ESTE CALEA LEGALA PT A OBTINE TERENUL ?
Buna seara!

Parintii mei batrani vor sa imi dea mie casa cu acte, pt ca restul fratilor nu ii sprijina si nu ii ajuta deloc. Care e procedura legala? Un testament are aceeasi valoare ca un act de vanzare-cumparare sau poate fi doborat de farti cand parintii mei nu vor mai fi in viata?

Va multumesc anticipat!!!
Buna ziua!

Parintii mei batrani vor sa imi dea mie casa q acte, pt ca restul fratilor nu ii sprijina si nu ii ajuta deloc. Care e procedura legala si care sunt costurile acesteia? Mentionez k locuinta se afla in localitatea Amara, Ialomita.

Va multumesc Anticipat!

Cu stima,
Flory