Buna ziua si multumesc anticipat.
Eu si sotul meu, in varsta de 27 ani, locuim cu socrii intr-o casa la curte de la varsta de 19 ani. In tot acest timp, in casa care statea sa cada noi am investit aproximativ 40.000 euro, in regie proprie(nu am platit mana de lucru pentru ca toata CONSTRUCTIA A FOST FACUTA DE SOTUL MEU). Casa are, cu tot cu teren, 130mp. Noi ne-am construit 2 camere, cu mansarda, bucatarie si baie pe o suprafata de 75 mp. Se poate face contract de vanzare-cumparare pe cei 75 mp de teren si constructie? Trebuie sa va spun ca toate cele construite de noi se afla sub acelasi acoperis cu cele ale socrilor. Noi vrem sa se faca aceasta diferenta pentru ca, dupa moartea socrilor, sa nu trebuiasca sa impartim cu cumnata mea partea de casa pe care noi am construit-o. Apropo, noi ne putem lua autorizatii de constructie pe numele sotului meu, desi el nu este proprietarul?
Partaj
nycoletta2008
Buna ziua !
Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters86398
bun ziua
as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns
impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul socrului-pe numele acestuita
Daca ar fi sa ... (vezi toată discuția)