avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEMA INCURCATA RAU. AVEM MARE NEVOIE DE AJUTOR.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEMA INCURCATA RAU. AVEM MARE NEVOIE DE AJUTOR.

Buna ziua si multumesc anticipat.
Eu si sotul meu, in varsta de 27 ani, locuim cu socrii intr-o casa la curte de la varsta de 19 ani. In tot acest timp, in casa care statea sa cada noi am investit aproximativ 40.000 euro, in regie proprie(nu am platit mana de lucru pentru ca toata CONSTRUCTIA A FOST FACUTA DE SOTUL MEU). Casa are, cu tot cu teren, 130mp. Noi ne-am construit 2 camere, cu mansarda, bucatarie si baie pe o suprafata de 75 mp. Se poate face contract de vanzare-cumparare pe cei 75 mp de teren si constructie? Trebuie sa va spun ca toate cele construite de noi se afla sub acelasi acoperis cu cele ale socrilor. Noi vrem sa se faca aceasta diferenta pentru ca, dupa moartea socrilor, sa nu trebuiasca sa impartim cu cumnata mea partea de casa pe care noi am construit-o. Apropo, noi ne putem lua autorizatii de constructie pe numele sotului meu, desi el nu este proprietarul?
Cel mai recent răspuns: mihaela_let , utilizator 21:40, 6 Februarie 2007
Va multumim mult de tot tuturor. :)Sper sa facem demersurile cat mai repede si va tinem la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua ! Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters86398 ContSters86398 bun ziua as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul socrului-pe numele acestuita Daca ar fi sa ... (vezi toată discuția)