avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de aprox. 6 luni ai cazierul curat?
Astept un rasp. Merci!!!:D
Cel mai recent răspuns: classicsoul77 , utilizator 22:19, 4 Aprilie 2010
Mai am o intrebare. In cazul in care nu voi fi acasa atunci cand imi va veni citatia aceea acasa,si nu ma voi putea prezenta deoarece nu voi fi in localitate,ce se va intampla?? spun asta pentru ca in fiekre zi ma astept sa o gasesc in posta dar nu se intampla,iar eu pe 7 aprilie voi fi plecata din localitate,pana pe 12 cred.
Nu exista un anumit termen de solutionare a cazului??:-/
Formulati in scris cerere catre organul respectiv,aratand perioada in care sunteti plecata din localitate si pastrati biletele de transport,pentru a face dovada lipsei dvs.din localitate
Nu am cum sa fac dovada lipsei mele din localitate cu acele bilete de transport ,de care vorbiti, pt ca voi pleca cu mashina.:(
E foarte probabil sa nu va cheme nimeni acum.
Mai incolo va pot cita.
Nu cred ca trebuie sa va faceti griji din acest motiv.
Depunerea unei cerei cum s-a aratat mai sus nu are nici un sens.

avocat Claudiu Lascoschi
Chestia aia s-a intamplat pe 22 martie,knd am dat si declaratia la politie ,si ma gandeam k in maxim o luna o sa-mi vina citatia aksa.
Acuma nush la ce sa ma astept :D

Alte discuții în legătură

Furt calificat din magazin vald_15 vald_15 o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta . Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . ... (vezi toată discuția)
Furt Leylia Leylia Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt. Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)