avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de aprox. 6 luni ai cazierul curat?
Astept un rasp. Merci!!!:D
Cel mai recent răspuns: classicsoul77 , utilizator 22:19, 4 Aprilie 2010
Avand in vedere cuantumul minor al prejudiciului,care a si fost acoperit,urmeaza sa primiti o sanctiune cu amenda administrativa,aplicata de procuror,conf.art.18/1 c.pen.,care nu va fi inserata in cazierul judiciar.
Aceasta numai in situatia in care va aflati la prima fapta,ati recunoscut cele intamplate si ati colaborat cu organele de cerecetare,
Referitor la faptul ca veti fi citata asa de urgent, acest lucru nu este posibil, deoarece sunt multe cauze penale in lucru si au prioritate altele nu cele cu amenda administrativa. Daca va citeaza o data si nu va prezentati, veti fi citata si a doua oara, apoi... mandat de aducere, dar cred ca nu este cazul,
Succes!
merci mult pt raspuns :d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din magazin vald_15 vald_15 o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta . Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . ... (vezi toată discuția)
Furt Leylia Leylia Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt. Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
Caz de furt aleinaddana aleinaddana as dori sa stiu cum as putea sa scap usor daca s-a depus plangere impotriva mea la politie pt furt dintr-un magazin de haine in valoare de 300ron.mentionez k ... (vezi toată discuția)