avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Societate recuperari creante ma ameninta telefonic pt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Societate recuperari creante ma ameninta telefonic pt datorii ale parintilor mei

Parintii mei au mai multe datorii la diverse banci ,ramase neachitate de cateva luni ,aceste banci acordandu-le credite desi ei erau pe lista neagra a datornicilor la banci.Parintii nu detin nici un bun (casa sau masina), in schim au am,ei locuind in casa mea.Cei de la e.s imi tot trimit sms -uri si ma suna, spunandu-mi ca si in cazul decesului parintilor eu voi fi obligat sa le platesc datoriile. E posibil asa ceva? cum pot scapa de e.s? Pt. ca eu abia ma descurc cu datoriile mele la care nu am nici macar o zi intarziere.multumesc.
Am uitat sa precizez ca desi eu am pe buletin aceeasi adresa, nu locuiesc in aceasta casa si credeti-ma ca si eu ma inyreb ce au facut cu banii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
bubudeny, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 15:03, 2 Aprilie 2010
Eu de aici inteleg ca e vorba si de rea vointa...
daca au facut datori nu vi se pare nornal sa fie platite
daca aveau credite neplatite de ce au mai cerut...pt ca vruiau bani presupun.
daca stau cu dvs in casa, ce au facut cu bunurile de la cetelem de ex...sau cu bani.

cu tot respectu , banca nu e casa de binefacere

in loc sa cautati soluti cum sa scapati sa nu platiti, ati putea cauta soluti cum sa le platiti dupa posibilitatile financiare actuale
Buna ziua user bubudeny

interventie moderator

Va rog sa va editati mesajul si sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati sa fie sters.
Multumesc frumos.

Nota:Referitor la discutia contradictorie privind acceptarea/renuntarea la mosteniri amintesc textul art.699 C.civ. :"Creditorii acelui ce renunta in paguba lor pot sa ia autorizarea justitiei ca sa accepte succesiunea pentru debitorele lor, in locul si rindul sau.
Intr-un caz renuntarea este anulata numai in favorul creditorilor si numai pina la concurenta creantelor lor.Acceptarea nu se face in folosul eredelui care a renuntat.(C.civ.974,975)."
burty a scris:

daca aveau credite neplatite de ce au mai cerut...pt ca vruiau bani presupun.
daca stau cu dvs in casa, ce au facut cu bunurile de la cetelem de ex...sau cu bani.

cu tot respectu , banca nu e casa de binefacere

in loc sa cautati soluti cum sa scapati sa nu platiti, ati putea cauta soluti cum sa le platiti dupa posibilitatile financiare actuale

Deci parintii sunt cei care aveau nevoie de bani, nu timi care a acceptat ca sa le acorde parintilor un acoperis deasupra capului.
Niciodata nici o societate de recuperari nu va putea produce probe ca banii luati de parinti au fost folositi de fiica/fiul proprietar.
Apoi chiar daca asa cum sustineti "banca nu e casa de binefaceri" perfect de acord cu acest lucru dar sunt inca multe banci care acorda credite chiar pesoanelor care sunt inscrise in baza de date a persoanelor cu risc mare de creditare, deci acele banci isi asuma toate riscurile inclusiv riscul de a nu mai recupera suma acordata.

@timi acorda timp doar in redactarea unei notificari catre cei care te ameninta si/sau pligere penala pentru amenintari si pentru stresul produs de rechinii de la soc de recuperari.

Paste Fericit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditul bancar al decedatului poate fi mostenit de catre copii? bavareza bavareza Speta mea este urmatoarea: 1. socrul meu a decedat pe 05.06.2019 2. socrul meu a divortat de mama sotului meu in instanta acum mai bine de 26 ani, copii ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul bancar dupa moartea celui care l-a contractat? hingheru hingheru Am o intrebarare: un parinte a facut un credit de nevoi personale, creditul are asigurarea de viata obligatorie, parintele a decedat, copii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Credit inainte de casatorie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, Prezint cazul urmator: X face un credit de nevoi personale, nefiind casatorit si neavand coplatitor. Dupa 1 an se casatoreste. In cazul ... (vezi toată discuția)