avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de paternitate

Este posibil ca un barbat ce afla ca are un copil, sa o oblige juridic in vreun fel pe mama acestuia sa fie de acord cu un test de paternitate, desi mama nu doreste recunoasterea copilului de catre tata si nici acest test asadar? Mama nu este casatorita cu tatal. Nu au nici un fel de relatie. Mama nu este casatorita. Nici tatal, din cate stiu.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina38 , utilizator 15:37, 16 Decembrie 2011
Buna ziua,
multumesc cora2006, mi-ai raspuns indirect la o .intrebare care ma chinuia de ceva timp.
Sarbatori minunate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate veronika2008 veronika2008 Buna tuturor. Am si eu o problema. Am conceput un copil in timpul casatoriei cu altcineva. Sunt in 6 luni si tatal biologic ameninta cu revendicarea copilului. ... (vezi toată discuția)
Schimbare paternitate dupa 5 ani manga manga ce implica schimbarea paternitatii unui copil nascut in interiorul unei casnicii, dar cu tata biologic diferit? ambii barbati, impreuna cu mama sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Acte copil mircea15032007 mircea15032007 STIMATI DOMNI , AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE ... (vezi toată discuția)