un sofer neatent a accidentat intr-o dimineata pe tatal meu pe o trecere de pietoni.proiectandul aprox. 25 de m .. intr-o zona unde limita de viteza este de 30 d km/h. politia la fata locului a constatat ( dupa cum spun ei) doar din declaratia soferului cum ca tatal meu nu se afla pe trecere ci la o distanta mica de ea.. tatal meu are nevoie de peste 3 luni de ingrijiri medicale la domiciliu plus circa 2 saptamani de spitalizare, deoarece a suferit anumite contuzii la coloana.. exista un martor care a vazut toata faza.. am cateva intrebari:
-conteaza f mult la un eventual proces ce a constatat politia tinand cont ca nu au luat declaratie decat soferului?
-este suficient doar un martor pt a contesta concluzile politiei ( in cazul in care sunt f importante acestea)
-ce poate pati soferul in cazul in care depunem plangere penala
mentionez ca soferul nu s-a interesat nici macar o data de urmarile accidentului.. si nici nu a luat legatura cu noi
ma ajuta orice sfat in legatura cu subiectul .. multumesc anticipat
Pai in primul rand sa va constituiti parte civila in procesul penal.
Cereti daune materiale si daune morale. Pastrati chitantele de la medicamente... tot ce ati cheltuit pentru ingrijirea tatalui dvs.
In rest, subscriu la ce a spus nicu.
din ce am citit mai sus nu am vazut nimic despre expertize, care sunt f. importante mai ales în cazul accidentelor rutiere.
vinovăţia sau nevinovăţia unei persoane nu poate fi probată numai cu martori, ci cu multe alte probe DE GÂNDIT UNORA!!!!!