avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar

Va salut,

Ieri am fost implicat intr-un accident oarecum usor pe trotuar, in calitate de sofer. Am inceput sa dau usor cu spatele, dar nu m-am asigurat, si am atins usor o femeie in varsta care avea probleme locomotorii. In clipa in caream atins-o si-a pierdut echilibrul si a cazut. Am fost cu dansa la spital, dar cei de acolo au spus ca este ok, insa batrana in cauza are probleme de sanatate mai vechi care necesita internari periodice in spital.
Momentan batrana doreste sa o ajut cu internarea aceasta periodica in spital.
As dori sa stiu ce amenda voi primi, cand imi pot recupera permisul si daca sunt obligat sa suport cheltuilile cu bolile mai vechi ale batranei(pentra ca aceasta invoca momentan aceste pretentii) in conditiile in care in urma analizei medicale ce au precedat accidentul a rezultat faptul ca nu i-am cauzat nici o problema de sanatate.

Va multumesc anticipat

Pentru operativitate va sfatuiesc sa va interesati dvs.,sa nu asteptati citatia politiei,aveti tot dreptul sa va interesati de stadiul cercetarilor si cred ca ar aprecia si organul de cercetare penale grija dvs.
Da, asta voi face in cazul in care pana pe 15 aprilie nu sunt contactat de catre cei de la cercetari penale.
Imi puteti spune cum pot cere sa mi se comunice stadiul cercetarilor?
Mergand la politie si afland care este stadiul cercetarilor.
Direct la politist si este modul cel mai simplu sau printr-o cerere dar durata de raspuns este conform legii 30 zile lucratoare
Cred ca voi merge la politist in ziua in care o sa merg sa-mi prelugesc si dovada.
Multumesc pentru asistenta.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere - lovire persoana pe trecerea de pietoni silviat silviat Buna ziua, Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez permisul? DaniDaniel DaniDaniel Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala CorinaBurcea CorinaBurcea Buna seara! Pe data de 14 iulie am avut un accident pe sos. Chitila. Din cauza vizibilitatii reduse (o alta masina era pe banda din partea stanga a mea) si din ... (vezi toată discuția)