avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in ce conditii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in ce conditii

multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare:sotul meu ne-a parasit deja de 3 luni iar in tot acest timp nu a mai contribuit deloc la intretinerea fiului nostru(lucru recunoscut si de el) in virsta de doar un anisor si patru luni , dar a introdus deja actiunea de divort(care are termen tocmai pe 01.10.2010):luck: iar acum i-mi face tot felul de sicanii avindu-l ca arma pe fiul nostru in timpul saptaminii cind chiar as avea nevoie de ajutorul lui nu il ia pe filip o face doar in weekend iar cind il are la el refuza sa-l mai aduca pina luni dimineata.pot eu sa refuz sa-l mai ia pe filip de acasa . va multumesc inca odata si astept sfaturile dvs


atentie sa nu vrea el minorul trebuie sa faceti o reconventionala. daca nu stim ce cere la divort nu putem sa va dam alte date.
ce cere el la divort sint multe. in primul rind ca avem un copil in virsta de 1an si 4luni pe care-l solicita spre incredintare cu un program de vizitare valabil mie de va speriati sa revin la numele anterior casatorieisi desfacerea casatoriei din vina exclusiva a mea iar cu toate cerintele lui uita de fapt a uitat din ziua in care a plecat ca are un copil pe care trebuie sa-l intretina cit de cit(din 18.02.2010 el parasind domiciliul conjugal, nu ma mai ajuta sub nicio forma la intretinere copilului ba chiar si alocatia o ridica tot el fiind pe numele lui)
In aceasta situatie trebuie sa contactati un avocat ,sa il angajati pentru a va sustine cauza,eventual sa formuleze cerere reconventionala,macar pe capatul de cerere privind incredintarea minorului si chiar pe reducerea programului de vizitare ,avand in vedere varsta si problemele de sanatate ale minorului , sa formuleze cerere de ordonanata presedintiala pentru incredintare.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator
ca urmare a sfaturilor dvs mi-am luat un aparator care sa ne sustina cauza si chiar astazi am depus si ordonanta presedentiala si revocationala dar si desfacerea casatoriei din vina exclusiva a taticului pt abandon si multi alti termeni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 in primul rind Hristos a inviat , iar in al doilea rind daca sotul meu a abandonat deja casa si copilul nostru au pos sa-i refuz dreptul de a-mi lua copilul la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor maroma maroma Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de vizita minor la ... (vezi toată discuția)