avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediul de crestere a copilului

pe 7 aprilie copilul meu implineste 2 ani si trebuie sa revin printr-o cerere la serviciu. de acolo mi s-a spus ca nu pot sa ma primeasca la vechiul loc de munca si mi-au oferit un post similar la o distanta de 37 km tocmai pentru ca stiau ca nu o sa pot merge.nu ar fi fost normal sa revin la locul de munca ocupat anterior?ce drepturi am in legatura cu acest aspect?de la birou mi s-a sugerat sa imi depun demisia.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 18 Mai 2011
Multumesc pentru raspuns. Prin urmare, cele trei persoane se vor intoarce pe posturile avute inainte de CCC, iar eu care muncesc cat toate trei in aceasta perioada voi fi data la o parte. :( .
Din punct de vedere legal nu vad sa am castig de cauza si sa-mi pastrez locul de munca cu toate ca am vechime mai mare decat ele, implicit experienta mai multa (si in fiecare din posturile departamentului).
Ar trebui sa consult un avocat? :(
flori_dragomir2000 a scris:

Dar daca la revenirea din concediul postnatal ti se spune ca postul tau s-a desfiintat si ti se da preaviz?E legal?


Da, este legal .. intrucat desfiintandu-se postul la revenirea din CCC se va inamana instiintarea de preaviz, in situatia in care nu se propune ocuparea unui alt post.

@ A2CIA
Nu vad cum sa fiti data la o parte ... dvs ati preluat - din cele pe care le sustineti - atributiile celorlalte persoane si nu ati fost angajata pe durata suspendarii c.i.m. al uneia dintre aceste persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care revine din concediu crestere copil pekka pekka Va rog sa imi raspundeti daca dupa incetarea concediului de cresterea copilului pot reveni la serviciu? # angajatorul are obligatia de a ma reprimi daca pe ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca dupa concediu de crestere copil valyadrian valyadrian In aprilie 2010 ar trebui sa reincep munca dupa concediul de crestere copil, insa patronul firmei la care am lucrat imi spune ca nu mai are nevoie de oamei ca ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic anca13 anca13 buna ziua. o persoana aflata in CIC, doreste sa revina la serviciu. angajatorul este obligat sa o primeasca? exista o perioada minima de timp in care ... (vezi toată discuția)