Ce as putea face in urmatorul caz?
Bunicii mei, au o casa si poamant la tzara. Pe pamantul pe care este contruita casa (casa ridicata din 1920), i a-s facut titlu conform legii 18/1991, si i s-a eliberat in 1995. Dar este cuprins numai pamantul din curte, atata. Casa nu este cuprinsa niciunde.
Avand in vedere ca mostenitorii bunicilor de pe mama, este doar mama mea si atata, ce as putea face in acest caz?
Pe pamant i s-a dat titlul de la primarie dupa legea 18. Bunicul meu este decedat. Ca sa poata vinde nu are acte decat pe pamant, dar pe casa nu.
As putea rezolva pe cale de accesiune? Ce fel de accesiune? As putea sa-mi dati un model de actiune?
Buna ziua.As dori sa aflu si eu un lucru. Sunt maritata ca un barbat care mai fusese casatorit inainte si are doi copii din acea casnicie, la divort lasand totul copiilor si fostei sotii.Apoi el si-a cumparat alta casa dupa care s-a casatorit cu mine, netrecandu-ma si pe mine in actele acestei case. As dori sa stiu: dupa 15 ani de casnicie beneficiez de vreun drept la acesta casa?
Proprietate teren
ralu192000
Buna ziua, eu am o problema cam incalcita.
Bunicii sotului meu au avut 7 copii (2 baieti, 5 fete), carora le-au lasat mai multe terenuri, \\\"la comun\\\". ... (vezi toată discuția)