buna ziua,sunt insarcinata in aprox 10 sapt,am anuntat firma,insa problema mea este ca ma simt cam rau cu greturi si dureri as vrea sa imi iau putin concediu medical,dar firma cam stramba din nas.lucrez de 2 ani la aceasta firma ,nu am avut pana acum nevoie de concediu medical, pe mine ma intereseaza-cine imi plateste mie concediul medical-firma sau asigurarile,sa stiu pe ce sa ma bazez si cum sa imi impun punctul de vedere.la prima sarcina,tot cu probleme si riscuri am stat doar in concediu medical,la recomandarea medicului.
va multumesc si astept raspuns.
buna ziua!As avea si eu o nelamurie.sunt insarcinata in 29 saptamani si sunt practic la al doilea concediu medical pentru risc de sarcina sau ceva de genul asta.Problema este ca acest ultim concediu medical este de pe 31 august , si doctorul ginecolog nu mi l-a dat nici pana acum, in sensul ca nu am practic certificatul in mana , dansa zice ca o sa mi-l dea zilele astea.Si data trecuta s-a intarziat cateva zile..si pe mine ma preseaza cei de la serviciu sa le duc medicalu...deci normal cam in cat timp se da certificatul de concediu medical>?
Risc maternal
ANCA. P.
Bună ziua. Sunt insarcinata în săptămâna 14. Sunt angajata și azi mi a venit raportul de la locul de munca in care se specifica, în funcție de fisa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
shumy
Buna dimineata. Sotia mea este insarcinata in 25 de saptamani. Am vrea ca pana intra in concediul prenatal, undeva la jumatatea lunii februarie dupa ... (vezi toată discuția)