avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat????

buna, am urmatoarea problema: sunt sofer d taxi si in urma cu ceva timp, intr-o noapte, am luat 3 indivizi pe care i-am dus la o anumita destinatie le-am pus aparatul d taxat, bon,tot. nu mi-au platit cursa si era sa imi iau si bataie. am plecat si mam intors cu inca 4 prieteni nu pt a face scandal ci pt a egala taberele. din discutia din masina a indivizilor am retinut numele unuia si asa in noaptea respectiva d la un trecator am aflat unde locuieste. Am ajuns la locuinta, sa am batut la usa, a iesit tatal sau care l-a acoperit spunand ca nu e acasa. am cerut un nr d tel sa il pot contacta ,mi s-a dat unul dar nimic. fiind destul de enervat ca nu am dat d individ, la plecare iam luat poarta din fata casei si i-am lasat-o la circa 20 m cu scopul de a-i da un pic d bataie d cap sa o caute dak tot nu miam recuperat prejudiciul. am plecat. individul face apel la 112 ca i s-a furat poarta, ma cauta politia, dosar penal si ma incadreaza la furt calificat, spunandu-mi sa nu-mi fac griji pt ca pleaca d la ei cu propunere d neincepere a urmarii penale pe baza art18'1Cpen. la ce sa ma astept? multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:16, 13 Aprilie 2010
dak as apela la un avocat, acesta teoretic ar trebui sa faca 2 drumuri:unul la politie pt a clarifica situatia si altul la parchet dak ar mai fi nevoie. sau e mai complicata procedura? ma puteti ajuta si cu un comision aproximativ pt toata treaba asta?
Am citit aici pe forum cum ca o persoana a fost batuta si a fost tot ea acuzata.
Am intalnit si eu un caz la fel ( si am mers doar sa ma conving ca nu este asa) si am bagat politia in sedinta.Asa era...

Niciodata nu se stie ce sau cat este de facut.
Nu vor sa arate dosarul...si nu se pot stii probele...
Intr-o atare situatie lucrurile se pot complica si se nasc noi probleme...

avocat Claudiu Lascoschi
cum am spus anterior incadrarea juridica a fost facuta p baza unui telefon d la politia municipiului, actiunea deasfasurandu-se intr-un sat din afara orasului. agentii d acolo nu s-au uitat la nimic. le-au spus alora sa traiti si furt a fost. cum fac sa cer schimbarea incadrarii juridice? m-am mai documentat si cum au spus si domnii avocati mai sus a fost mai mult distrugere care la retragerea plangerii din partea persoanei pagubite si repararea prejudiciului inlatura raspunderea penala. cum trebuie sa procedez?
Apelati la un avocat,nu pe baza de comision pentru avedea despre ce este vorba,desi la politie este mai dificil acest lucru,angajati un avocat sa va sustina cauza atat in faza deurmrire penala si efentual in cea de cercetare judecatoreasca.
Daca nu exista probatorii,in favoarea acestei acuzatii,astfel cu incercati sa aratati,atunci acesta stie ce are de facut pentru a obtine o solutie favorabila pentru dvs,eventual pentru a se da NUP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, ce se poate intimpla? alice2008 alice2008 sall. sotul meu este cercetat de politie pt k a cazut in plasa a mai multor oameni. fiind sofer el e raspunzator pt ce sa intimplat. toate bunurile au fost ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor adriant adriant Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)