avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a fost impuscat mortal in cap de catre politie, fiindca a fost confundat cu altcineva, deci nevinovat! Au trecut aproape 7 luni de atunci, si nici acum nu s-a solutionat dosarul de urmarire penala, pe motiv ca nu a fost gata expertiza balistica! Acum e gata si aia, insa nu a sosit la procuror deoarece nu au bani sa plateasca expertiza! Deci ne tot duce cu vorba si nu stiu ce sa fac sa urgentez putin lucrurile! Mentionez ca cel vinovat de moartea sotului meu (cel care a tras) este si acum in libertate, nu a fost nici macar retinut! Ce trebuie sa fac in acest caz? Cineva mi-a spus ca trebuie sa le trimit o cerere de urgentare sau ceva de genul! Cum sa procedez? M-am saturat sa tot astept! Avocatul meu nici macar nu s-a uitat in dosar! A spus ca nu are rost acum, ca o va face cand se va solutiona acel dosar si va incepe procesul! De fapt asta depinde doar de expertiza balistica, ca aia a mai ramas pentru a-l solutiona.Are dreptate sau nu? Ce anume sa precizez in cererea aia?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:06, 13 Aprilie 2010
Nu exista un model tip pentru o astfel de cerere.
Deci,aratati problemele dvs pe larg si aratati ca datorita situatiei existente cercetarile treneaza si ca solicitati, in masura posibilitatilor,ca acestea sa fie urgentate.
Ar fi indicat sa se ocupe avocatul dvs. de redactarea cererii intrucat in mod sigur o va face mai bine decat dvs.
Trebuie bine motivata atat in fapt cat si in drept.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ana-bianca ana-bianca Am si eu nevoie de un model - cerere de urgentare a cercetarilor dosar penal . Pentru definitivarea dosarului de urmarire penala, mai e nevoie de expertiza ... (vezi toată discuția)
Crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! sotul meu a fost impuscat mortal in cap de un ofiter IGPR, fiind confundat cu altcineva. Rezultatul I.M.L. intarzie sa apara. Cam cat timp dureaza o ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)