avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa dau in judecata amanta sotului !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa dau in judecata amanta sotului !

de ce dovezi am nevoie ca sa demonstrez ca imi strica casnicia,de cati bani am nevoie(aproximativ),pot folosi telefonul lui ca proba fara consimtamantul lui?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:17, 13 Aprilie 2010
Pe cand lucram la casutele astea mai mari de avocatura nu am auzit niciun coleg despre vreo gratuitate a apararii... in plus, e ilegal. Simplu.

Casele mari de avocatura nu prea fac dreptul familiei, ci drepturi mult mai banoase, asa incat o publicitate pe un domeniu cunoscut fiind al avocatilor mici e in mod cert negativa.
Imi amintesc de cate un divort al cate unui client mare, important... unde toate actele le semna clientul si faceai tot posibilul sa nu apara numele SCA in dosar sau sa intervii cu vreo delegatie, ca "Ce naiba, am ajuns avocati de familiei?!!" :D

Publicitatea asta la sentiment e pentru filmele hollywoodiene cu lupta pentru dreptatea morala absoluta, cu binele mereu invingator, realitatea e insa alta...
De ce am prelua un model care evident nu a functionat pentru altii?Daca ar fi eficienta nu ar fi legea abrogata de majoritatea statelor americane( locul unde a a aparut legea).Conceptul de care vorbim e reminiscenta unor vremuri arhaice.. si am dubii ca ar insemna o forma de evolutie in dreptul familiei.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
iulia., utilizator
Nyl a scris:

Multumesc pentru rectificarea privind articolul 228, devenit acum 305.

Exista mari case de avocatura din Romania care preiau si cazuri pro bono, in anumite conditii.
Un astfel de caz ar putea genera multa publicitate pozitiva pentru respectiva casa de avocatura, iar doamna in speta ar putea crea in alt mod precedentul dorit, chiar daca nu juridic. Deocamdata. Sa nu uitam totusi ca legea este un organism viu, nicidecum static, dovada fiind aparitia si aplicarea principiului suprematiei legii comunitare (formata si din precedente) asupra legii nationale in caz de conflict intre acestea doua (Costa v. Enel).

Mult succes!

probabil doar pentru ca e puternic mediatizat...dar sincer, daca nu sunt VIP-uri in cauza, problema cu amantlacul nu suscita nici un interes...se intalneste la fiecare scara de bloc...si , mai apoi , in sistemul de drept romano-german caruia ii apartinem nu exista precedente judicaiare ca izvor de drept...ca in dreptul anglo-saxon....

oricum, nici nu mi se pare corect, ca , pe logica ca s-a incheiat o casatorie sa nu putem divorta daca nu mai reusim sa convoietuim..fie si pe ideea: dragoste cu sila nu se poate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)
Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)
Cer daune morale amantei sotului ? cicam cicam legile Romaniei imi permit sa o chem in instanta si sa i cer daune morale si materiale amantei sotului meu: -cu care ma aflu in proces de divort (el l-a ... (vezi toată discuția)