GRIMRIP3R a scris:
Dar in mod legal trebuia sa ma citeze , nu sa ma ia direct la dat declaratie .Si in plus , ea nici nu stia cine sunt . Stia ca sunt prietenul celei pe care au citat-o .Atata tot . Eu nu apar in plangerea care a fost facuta . Si domnisoara politist a avut un comportament total neprofesionist , numindu-ma baietas si alte denumiri .Problema mea este , pot sa apelez la un avocat ca sa imi explice si mie ce si cum , si ulterior sa pot sa imi modific declaratia ? Desi eu consider ca aceasta domnisoara politist are un interes personal , dat fiind faptul ca la un moment dat cand prietena mea i-a spus ca nu avea nici un fel de contract incheiat cu respectivul , domnisoara politist i-a spus sa treaca ca avea un contract de colaborare .Mi se pare mie poate , sau are interes personal ? Astept o parere acreditata .
Daca vreti sa reveniti asupra celor declarate,in mod normal,ar aparea suspiciunea ca ati acsuns anumite situatii sau nu ati declarat in totalitate lucrurile petrecute.
Puteti face aceasta ,este dreptul dvs.sa o faceti,dar suspiciunea va ramane.
Daca vi s-a adresat astfel cum relatati,comportarea politistei a fost lipsita de profesionalism si o puteti sesiza sefilor acesteia.
Cu privire la faptul ca a dictat prietenei dvs,ce sa scrie si aceasta a scris ce i s-a dictat,fara a spune ca nu acela este adevarul,culpa ii apartine,pentru ca trebuia sa consemneze adevarul.
Si ea poate reveni asupra declaratiei date si de asemeni puteti sesiza in scris,atitudinea politistei sefilor sai ierarhici sau/si procurorului care supravegheaza instrumentarea cauzei