:O Vreau sa intreb si eu daca este normal sa fii chemat de "n" ori la politie, sa dai declaratii peste declaratii, pentru faptul ca ai cumparat un telefon mobil (care s-a dovedit a fi furat). X-(
Pai tocmai asta este ca abia luna viitoare sunt chemata a treia oara si nu stiu ce sa fac, pentru ca eu am dat niste declaratii(dar au mai fost si dictari, printre care si acordul de a merge la poligraf, unde am auzit ca daca esti prea emotiv sau stresat pici testul sigur :(( ), si imi este teama pentru ca am auzit de cazuri cand esti nevinovat si ajungi vinovat, ca pe ei ii intreseaza inchiderea cazului, nu solutionarea corecta a lui.
totusi, un sfat ar fi ca declaratiile pe care le dai la politie sa coincida, adica sa nu declari ceva intr-o declaratie, altceva in alta etc.
Subscriu la ce au scris si ceilalti in ceea ce priveste angajrea unui avocat. Este mai bine sa te duci cu el acolo.
Furt
alex10
Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)