avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 3 CITATII
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

3 CITATII

Buna,

:O Vreau sa intreb si eu daca este normal sa fii chemat de "n" ori la politie, sa dai declaratii peste declaratii, pentru faptul ca ai cumparat un telefon mobil (care s-a dovedit a fi furat). X-(

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Nickyta , utilizator 22:31, 19 Februarie 2007
Nu ti s-a raspuns referior la onorariul avocatului, intrucat nu are nimeni de unde sa stie exact:)
Poate fi 300 lei sau 3000 Euro... depinde de avocat
da, asa am auzit si eu, dar in afara de onorariul lui se mai plateste o taxa (barou sau delegatie, nu stiu sigur cum ii spune) , aia ma interesa cam cat este, oricum multumesc de raspuns.
In afara de onorariul avocatului nu mai exista alta taxa.
ok, multumesc pentru raspuns
dar totusi cat ar putea fi minimul si maximul acestui onorariu?!:-/ 3000 de euro mi se pare exagerat de mult pentru o prezentare la circa:(
Du-te direct la un avocat si intreaba-l cat iti ia pt ce ai tu nevoie. Daca-l intrebi asta nu-ti ia bani:P

Alte discuții în legătură

Explicati-mi va rog ce se poate intampla floricica_1986 floricica_1986 am sa va spun povestea pe scurt... prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost ... (vezi toată discuția)
Poligraful -admis sau nu? anonim anonim Va rog sa-mi raspundeti daca testul poligraf e admis ca proba in proces.Multumesc! (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)