avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 3 CITATII
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

3 CITATII

Buna,

:O Vreau sa intreb si eu daca este normal sa fii chemat de "n" ori la politie, sa dai declaratii peste declaratii, pentru faptul ca ai cumparat un telefon mobil (care s-a dovedit a fi furat). X-(

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Nickyta , utilizator 22:31, 19 Februarie 2007
Ca sa poti stabili un onorariu, trebuie sa stii despre ce este vorba in cauza si din cate stiu eu timpul costa bani, nu?;)
Cand mergi la doctor nu platesti consultatia sau ti se pare diferit?
Raman la parerea mea: cred ca ai multi clienti daca procedezi asa...:))
Va multumesc pentru raspunsuri tuturor. Vad ca ati inceput sa faceti misto exact ca si polististii:(
Dar este o diferenta, depinde la ce doctor mergi : de exemplu la stomatologie NU platesti consultatia, la ginecologie DA.:D

Cand mergi la doctor nu platesti consultatia sau ti se pare diferit?

La doctor, inainte de consultatie il intrebi: nenea dr. cit ma costa consultatia?
Si daca e cam mult, te lasi (sau nu;)).
Deci, poti spune ca doctorul ti-a oferit o consultatie intrebindu-l inainte cit costa?
Nu cred!:))

. Vad ca ati inceput sa faceti misto exact ca si polististii:(

Pai ce nu stii ca sunt unii avocati care se trag din politisti? (ma refer la faptul ca au fost politisti inainte , nu la altceva...;) )
Sau tu vrei un raspuns sec?B-) Uneori e mai buna veselia:P

Alte discuții în legătură

Explicati-mi va rog ce se poate intampla floricica_1986 floricica_1986 am sa va spun povestea pe scurt... prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost ... (vezi toată discuția)
Poligraful -admis sau nu? anonim anonim Va rog sa-mi raspundeti daca testul poligraf e admis ca proba in proces.Multumesc! (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)