As avea si eu o nelamurire. O persoana care este angajata cu carte de munca intr-o societate cu raspundere limitata poate fi numita ulterior administrator. In ce masura i se pot limita atributiile? - Limitare in sensul de a nu aduce vreun prejudiciu prin actiunile sale pe perioada numirii in functia de administrator.
Buna!
Detin un SRL la care sunt asociat unic si administrator. Daca doresc sa angajez administrator cu carte de munca trebuie aduse modificari actului constitutiv? Ce presupune angajarea unui administrator? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Am citit si eu caricatura de lege intortocheata si......, am un caz concret: un SRL cu asociat unic diferit de administrator. Dupa parerea mea administratorul poate fi angajat cu CIM. As vrea sa stiu daca imi sustineti parerea sau nu.
Srl medical
Alina24ph
Buna ziua!Sunt medic si in urma cu cateva luni am hotarat sa infiintez un cabinet medical care furnizeaza servicii de asistenta medicala primara (medicina de ... (vezi toată discuția)
Angajare asociat unic
ewe
In cazul unui SRL, asociatul unic, care este si administrator, poate fi angajat cu CIM pe post de agent vanzari? Dar in cazul in care un SRL are 2 asociati , ... (vezi toată discuția)