As avea si eu o nelamurire. O persoana care este angajata cu carte de munca intr-o societate cu raspundere limitata poate fi numita ulterior administrator. In ce masura i se pot limita atributiile? - Limitare in sensul de a nu aduce vreun prejudiciu prin actiunile sale pe perioada numirii in functia de administrator.
si eu am nevoie de modele de fisa postului ... administrator, consilier juridic, contabil, diriginte de santier, lucrator comercial si vanzator, mecanic auto. si regulament de ordine interioara. ma puteti ajuta?
multumesc
Am si eu nevoie de:
- un model fisa postului pentru administrator;
- un model act aditional la CIM prin care vreau sa schimb contractul existent, astfel:administratorul (denumit prin statut), alta persoana decat asociatul unic, avea si CIM cu societatea ca si administrator. Ramane administrator (conform statutului), dar in CIM va avea stipulat alta functie decat cea de adminstrator.
adresa e-mail: feli_ro@yahoo.com
Multumesc anticipat,
Cris
Srl medical
Alina24ph
Buna ziua!Sunt medic si in urma cu cateva luni am hotarat sa infiintez un cabinet medical care furnizeaza servicii de asistenta medicala primara (medicina de ... (vezi toată discuția)