avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator SRL

As avea si eu o nelamurire. O persoana care este angajata cu carte de munca intr-o societate cu raspundere limitata poate fi numita ulterior administrator. In ce masura i se pot limita atributiile? - Limitare in sensul de a nu aduce vreun prejudiciu prin actiunile sale pe perioada numirii in functia de administrator.
Cel mai recent răspuns: feli_ro , utilizator 10:50, 2 Aprilie 2007
Daca se poate, am si eu nevoie de model "Fisa postului" pentru administrator.

Multumesc,
Cris
~ Conținut șters la cerere ~
si eu am nevoie de modele de fisa postului ... administrator, consilier juridic, contabil, diriginte de santier, lucrator comercial si vanzator, mecanic auto. si regulament de ordine interioara. ma puteti ajuta?
multumesc
Buna ziua!

Am si eu nevoie de:
- un model fisa postului pentru administrator;
- un model act aditional la CIM prin care vreau sa schimb contractul existent, astfel:administratorul (denumit prin statut), alta persoana decat asociatul unic, avea si CIM cu societatea ca si administrator. Ramane administrator (conform statutului), dar in CIM va avea stipulat alta functie decat cea de adminstrator.
adresa e-mail: feli_ro@yahoo.com
Multumesc anticipat,
Cris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Administrator - director general suciu_diana suciu_diana Buna ziua, corectati-ma daca gresesc: Administratorul este cel numit prin statut si act constitutiv / contract de mandat. Directorul general apare in ... (vezi toată discuția)
Srl medical Alina24ph Alina24ph Buna ziua!Sunt medic si in urma cu cateva luni am hotarat sa infiintez un cabinet medical care furnizeaza servicii de asistenta medicala primara (medicina de ... (vezi toată discuția)