avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract de c-v
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract de c-v

O judecatoare a anulat un contract de v-c pentru lipsa pretului din contractul de mandat , se poate asa ceva , ati mai intalnit asemenea situatii
multumesc anticipat






Cel mai recent răspuns: odille , utilizator 21:17, 13 Aprilie 2010
partile iau dat o procura mandatarei sa vanda terenul societatii comerciale... pe care tot ea o reprezinta
Asta inseamna ca ea a centrat si tot ea a dat cu capul.
Normal sa anuleze contractul de VC, cu cel de mandat era in conflict de interese.
Nu poti fi si vanzator si cumparator in acelasi timp.
in procura pe care partile iau datao mandatarei prin care aceasta a fost mandatata sa vanda terenul catre SC se observa ca nu exista nici o mentiune cu privire la pret pentru vanz terenului altei pers decat societatii contrar disp art. 1295 c. civ si 1303, 1304 c civ potrivit carora pretul trb sa fie serios sincer si determinabil neindeplinirea acestor conditii conducand la nulitatea absoluta a contractului
Lasa-ma doamne iarta-ma cu pretul serios si sincer, mandatara nu putea sa vanda unei societati pe care o reprezinta, si gata!
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu procura notariala tibors tibors 1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ? 2 - Pot ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta - anularea titlului de proprietate si, implicit, a actului de vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, Un teren a fost instrainat acum ani de zile printr-o [b]procura cu drepturi depline (inclusiv vanzare)[/b]. In procura este trecuta [b]o suma ... (vezi toată discuția)