Buna seara. Astazi am fost intr-un hypermarket unde am facut cumparaturi in valoare de 80 lei, dar pe langa produsele achitate am sustras produse in valoare de ~200 lei pe care le-am bagat in geanta. La casa de marcat am fost oprita si somata sa scot tot ce am in geanta. Agentii de paza au chemat politia, aceasta venind, am fost pusa sa dau declaratie, cu mine am avut si copilul unei prietene de care aveam grija. Au scos bon pe produsele neachitate pe care l-au atasat la dosar. Le-am spus daca pot plati produsele si mi-au raspuns ca nu. Politistul mi-a comunicat, dat fiind faptul ca este prima abatere, prejudiciul a fost recuperat in procent de 100% si intentia nu a fost de furt, ca voi scapa cu o amenda administrativa.
O intrebare am: Este adevarat ce a spus politistul.. si in ce procent voi putea scapa doar cu amenda administrativa ? Va multumesc pentru timpul acordat articolului meu si imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale. (tremur toata)
Tot despre furt
fulcrum
Buna ziua,
iaca o poveste.
Se duce o matusa de-a mea la cumparaturi, intr-un supermarket, impreuna cu baiatul ei. Fac ei ce cumparaturi le trebuie si la un ... (vezi toată discuția)