avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare spalatorie auto

Doresc sa infiintez o firma (spalatorie auto) cu inca o peroana. Eu vin cu terenul cca. 150 mp iar el va veni cu investitia (dotari, echipamente, cladirea). Cum se calculeaza valoarea celor doua parti participante (ca procente)? Este oare buna asocierea mea cu persoana respectiva sau mai bine inchiriez terenul respectiv si cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: cris1987 , utilizator 22:57, 14 Aprilie 2010
Va multumesc si dvs. dna Magda Staicu pt. promtitudinea de care ati data dovada in cazul intrebarilor mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se imparte profitul firmei cu asociati Alex-andra Alex-andra Cum se imparte profitul intr.o firma cu asociati. Impartirea se face automat in conturile contabile, urmand a fi retras de fiecare parte? Poate doar cealalta ... (vezi toată discuția)
Mostenire parti sociale srl si dividende Diana Macarascu Diana Macarascu Buna ziua, Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. In anul 2009 tatal meu, asociat in cadrul unui SRL, cu o participatie la capitalul social al unui SRL, ... (vezi toată discuția)
Asociati firma cezar75 cezar75 Buna seara. Sunt asociat la un s.r.l. din anul 1994, mentionez ca asociatul meu a marit capitalul social, tot el a muncit la societate in tot acest ... (vezi toată discuția)