avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebari legate se succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebari legate se succesiune

Bunici mei o o casa propritate privata ( in contract fiind proprietari amindoi), ei au o singura fica(respectiv mama mea). Bunicul a decedat si acum dorim vanzarea casei? Intrebari:
1. Trebuie facuta succesiunea sau bunica poate sa o vanda doar ea?
2. Ce acte sunt nevoie pentru a face o succesiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 23:10, 19 Februarie 2007
Recunosc ca in aceasta privinta ai dreptate, cu cei ce nu au cunostinte juridice si cu faptul ca o hot jud are o putere mai mare... si probabil ca ar fi o solutie mai buna, macar dpdv al bugetului
Offff... in sfarsit... :)
Saru' mana! Nu trai degeaba azi:))
te-ai mai inviorat ai? nu zambi ca nu se stie cand loveste pasarea ranitaB-):D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare pamint dragv dragv Am un titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in 1991 - 1,470 ha teren arabil in cimp. Eu am o parte - 0.98 ha restul il detin 2 verisoare (surori), ... (vezi toată discuția)
Succesiune AdrianBogdanA AdrianBogdanA Buna ziua Bunica din partea mamei a divorțat de bunicul acum vreo 30 de ani. Bunicul s-a recăsătorit , iar acum 20 de ani el a decedat. Mama mea fica lui a ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor Mihaela Enache Mihaela Enache Bunicul meu a decedat la inceputul lunii mai. El are 3 copii : mama, fratele si sora ei. Stiu ca acceptarea mostenirii se face intr-un termen de 6 luni. ... (vezi toată discuția)