avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Parintii mei vor sa treaca averea pe numele meu si al sotului meu . In caz de divort ce drepturi are copilul sotului meu si respectiv mama acestuia copil rezultat dintr-o relatie extraconjugala ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 19:14, 16 Aprilie 2010
dvs in calitate de descendenta inlaturati celelalte clase de mostenitori.
dvs sunteti unica mostenitoare a parintilor dvs
parintii dvs nu au niciun motiv sa incheie vreun contract fie de donatie sau de v-c, avand in vedere ca sunteti unica descendenta, adica singura lor mostenitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire rambonel rambonel BUNA SEARA tatal meu a decedat in urma cu un an de zile.nu s-a facut sucesiunea datorita faptului ca eu sunt singurul fiu si nu am dorit sa o \"intristez:'' ... (vezi toată discuția)
Donație din partea mamei rămasă văduvă după tata : Iondiaconescu500@gmail.com Iondiaconescu500@gmail.com Bună ziua. Donația se poate ataca în instanță? (Partea dinsei) din casa părinților .după decesul mamei.mai pot obține și dîn restul ceva ?Eu mă ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)