avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CAZIER JUDICIAR-SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE-AMENZI
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CAZIER JUDICIAR-SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE-AMENZI

nu vreau sa-mi platesc o amenda in valoare de 100 de lei...apare in cazierul judiciar?da sau nu?....=D>:D:D:D
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:09, 20 Aprilie 2010
vreau sa va spun ca mi s-a intocmit proces verbal de sanctionare contraventionala fara martori spunandu-mi-se de catre domnii agenti de politie ca "las ca-l trecem maine sau la sectie vedem noi...nu asta conteaza..."si nici nu m-au lasat sa trec ceva la obiectiuni :(:(:(
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
prosecuter_badboy, utilizator
Aveati posibilitatea sa contestati procesul verbal,in termen de 15 zile.
Cealalta problema cu conditionalitatea platii,ramane cel putin, discutabila,daca nu chiar ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Incasare amenda cetatean strain oxi oxi Unde se trimit in debit procesele verbale ale contravenientilor straini? m-am saturat sa dau avertismente pentru cetatenii straini daca nu achita pe loc amenda ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate carmen silva carmen silva Buna ziua, fratelui meu i s-a intocmit dosat penal deoarece a condus in stare de ebrietate. Aprimit amenda contraventinala de 200lei si suspendarea pemisului ... (vezi toată discuția)