avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu pe CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu pe CM

cum facem sa ne convingem patronii sa ne treaca salariu real pe carte de munca ? refuzam sa fim angajatul lor?
cred ca aceasta problema va fi rezolvata daca se va impune un salariu minim al angajatului ,pt meseriile din nomenclator
cum exista grila pt imobile, ar fi bine sa existe si in domeniul asta
pe de alta parte, daca taxele ar fi mai mici, ar trece mai mult (poate)
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 20:50, 15 Aprilie 2010
am avut norocul sa fiu angajata unor firme care se respecta si nu am avut probleme. bine, nu se respectau cat sa plateasca 100%, dar 80 % era ok. din pacate, de cand cu criza nu am devenit de inlocuit, ci locul nu a mai fost rentabil. mai rau e ca eu am tras de ei sa-l desfinteze ( fara sa ma gandesc ca ei nu gasesc o solutie).
am mai avut norocul sa gasesc o ora mai tarziu pe cineva care a gasit acel loc rentabil, asa ca doar angajatorul l-am schimbat. cu acesta nu am discutat inca de salariu pe carte, dar sunt prevazatoare si ma gandesc ca poate o sa vrea sa-l reduca . daca nu-l conving, pot plati pt pensie separat?


da, bianca, are doar unul si un ajutor. vopsitorul auto ia 3000 si are 750 pe carte
d-le neagu, solidaritatea ar fi o solutie, dar de unde s-o luam, nu exista
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
ContSters79003, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui credit bancar neachitat, acum aproximativ un an, am fost executat silit prin oprirea lunara din salariu a unei anumite sume, bani ce ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala, pfa sau srl ? anitsirc anitsirc [i]Buna ziua! Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti. Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara! am si eu o problema, o prietena s-a decis sa imi faca un bb. , eu inca sunt student si nu am un venit (decat la negru), daca se dovedeste ca este al meu prin ... (vezi toată discuția)