avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inapoiere cheltuieli catre academia de politie???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inapoiere cheltuieli catre academia de politie???

Doresc sa stiu care este temeiul sio cum se calculeaza corect cheltuielile pt. scolarizare catre Academia de Politie ale unui absolvent...care nu mai lucreaza in cadrul M.I
De asemeni, s-a instituit retinere pt. aceasta suma...la care circa financiara ?sector 4 percepe penalizari...in timp ce la alte sectoare, acest lucru nu se face: am inteles ca este o reglementare expresa, tocmai pt. acest gen de retineri...pt. care nu se percep penalizari .
Ma puteti ajuta cu informatii, detalii si un sfat??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:52, 21 Aprilie 2010
administratia financiara nu are temei legal sa calculeze majorari de intarziere pentru un astfel de debit - suma reprezinta raspundere personala, iar pentru a se calcula majorari, ar trebui ca in titlul de creanta transmis de catre politie sa se precizeze data pana la care au fost calculate majorari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea executarii silite - creditor statul jimmy1982 jimmy1982 Buna Ziua. Imi permit sa va deranjez cu o mica intrebare al carei raspuns nu il gasesc nicaieri pe internet si nici avocatii la care am apelat pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la alegerea libera a locului de munca ? j_j_j j_j_j Am incheiat un angajament cu o institutie de invatamant superior din Romania ca dupa absolvire sa lucrez un anumit numar de ani in domeniul/locul de munca ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim pe perioada nedeterminata Aana1313 Aana1313 Buna ziua. In prezent am contract de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unui minister,deci sunt bugetar. As dori sa stiu,in cazul in care doresc ... (vezi toată discuția)