avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare oligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare oligatorie?

Buna ziua,
am si eu doua intrebari si rog putin ajutor;
Mi-am dat demisia si am respectat perioada de preaviz, in cazul in care nu am avut gestiune sau ceva pe inventar, era obligatoriu sa-mi fac lichidarea?
Daca nu am facut lichidarea este vre-o problema?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 16:50, 19 Aprilie 2010
melnic a scris:

Cartea de munca mi s-a inchis si este ok, problema este ca mi s-a facut o plangere penala pentru delapidare si nu inteleg de ce, eu nu am avut gestiune?

De unde stiti ca aveti dosar penal?
Ati fost chemat de vreun organ de cercetare sau ceva vorbe prin targ?
Cand veti fi chemat, prima faza este sa va puna la curent cu motivul cercetarii. Atunci mai discutam, pana atunci, faceti cum v-am spus, solicitati o fise de lichidare de la resurse umane si semnati-o la toate compartimentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune in caz de concediere peta20ro peta20ro In data de 17.01.2011, am fost intiintata ca-mi va inceta activitatea, am primit preavizul pana in data de 15.02.2011. Mentionez ca am avut gestiune. Am ... (vezi toată discuția)
Preaviz- nota lichidare nataliaz nataliaz Buna ziua, ma aflu in situatia de a-mi fi depus demisia la data de 80.06.09, executant preaviz pana pe data de 23.06.09.(nu stiu daca a fost inregistrata, ... (vezi toată discuția)
Expirare contract individual de munca channaha channaha Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. ... (vezi toată discuția)