Buna ziua! Va rog sa imi dati si mie un sfat. In urma unor operatiuni considerate fraude mi-a fost desfacut ctr de munca cnf art.61 lit a(cel mai grav adica). Lucram la o banca. Acum o sa merg la o alta banca la interviu. Daca o sa ma angajeze, exista posibilitatea sa semnez contractul de munca fara ca ei sa imi ceara cartea de munca?dupa ca o sa imi ceara cartea de munca ma pot da afara pe motiv ca nu le-am spus?ma pot da afara dupa perioada de proba(daca va exista una)?. Credeti ca este mai bine sa le marturisesc eu?
SUNT INTR-O SITUATIE FOARTE NEPLACUTA SI VA ROG MULT (DACA SE POATE) SA IMI RAPUNDETI LA TOATE INTREBARILE.
pai cam asa intentionez sa fac...sa astept sa merg la interviu si acolo sa decid.o sa intreb daca mi se da perioada de proba si daca mi se da cred ca o sa le spun ca apoi oricum la sfarsitul perioadei de proba au sansa sa ma dea afara. daca nu mi se da perioada de proba nu spun nimic, semnez contractul si incerc sa ii conving ca merit o a 2-a sansa si ca nu o sa dezamgesc (chiar asta intentionez sa fac).credeti ca e ok asa?