avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere cim

Societate in stare de insolventa, are un salariat care in 2007 a depu scerere pentru suspendare cim in vedere ingrijire copil.I-am depus decizia de suspendare la ITM, iar acum in martie 2010 urma sa-i incetez suspendarea, eventual sa i se acorde preaviz deoarece societatea nu mai are activitate de aproape 1 an.Problema este ca am aflat ca salariatul la o luna dupa ce a depus cererea de suspendare a cim, a fosr arestat si condamnat, in prezent fiind la inchisoare.Atata timp cat societatea nua fost instiintata de aceasta condamnare, cum putem incheiea contractul de munca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 22:45, 20 Aprilie 2010
Cel mai bine ar fi sa-l concediati disciplinar, pentru absente nemotivate.
Va multumesc tuturor pentru informatii! Va doresc o seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat condamnat-desfacere cim? av_emy av_emy Societate in stare de insolventa, are un salariat care in 2007 a depus cerere pentru suspendare cim in vedere ingrijire copil.I-am depus decizia de suspendare ... (vezi toată discuția)
Salariata in concediu maternitate - societate in dizolvare Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata aflata in concediu prenatal. Asociatii doresc dizolvarea voluntara a firmei, ca urmare a faptului ca firma nu mai poate functiona ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa cfs evcont evcont Unicul salariat al unei SC a solicitat concediu fara salar incepand cu 01 ianuarie 2010 pana la 31 mai 2010 (motive personale). Societatea respectiva si-a ... (vezi toată discuția)